keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Hieman eri paria - mutta niihän elämässä yleensäkin on :)


Roomaa ei rakennettu päivässä - mutta ei kyllä meidän makuuhuoneemme sisustustakaan. Olemme kohta asuneet puolitoista vuotta uudessa kodissamme, muttaa vasta pikku hiljaa elementit ovat alkaneet osua kohdillensa.


Toisaalta, kröhöm, en ole mikään maailman nopein synttärilahjojen lunastajakaan. Täytän kahden viikon kuluttua 31-vuotta, mutta vasta tänään sain lunastettua äidin antaman 30-vuotislahjan. Mutta ihan oikeasti -  en vain keksinyt, mitä haluaisin.

Sitten ajattelin praktisesti: on ollut puhetta toisen yölampun hankkimisesta. Varallisuus ei kuitenkaan ole antanut periksi hankkia uuteen kotiin sitä sun tätä. Eli siinäpä se sitten oli!

 Päädyin siis "toivomaan" eli itse toiveeni toteuttamaan shoppaamalla äidin puolesta Pentikin jalkalampun. Sattuivat sopivasti olemaan Stockan kuukauden kantistarjouksenakin. Harmillista vain oli, että häälahjamme väristä eli hiekan väristä varjostinta ei ole enää saatavilla. Nyt dilemmoin sitten sen kanssa, häiritseekö pieni sävyero minua vai ei. Tänään ostettu varjostin nimittäin on tummemman beigen värinen. Mitäs mieltä te olette?


Toisaalta, eipä nuo meidän yöpöytämmekään ihan samaa paria ole... Aikamme kuhnailtuamme Ikeakin teki sitten päätöksen umpinaisen Hemnes-yöpöydän valmistamisen lopettamisesta.


Mutta onneksi sisustuksen ei tarvitse olla täydellistä - pienet puutteet ja virheet tekevät siitä paremminkin kai särmikästä! Päteekö tämä sitten meidän makkarin sisustukseemme - jääköön se jokaisen katsojan päätettäväksi.

Hei ja Jei! Tänään se 500 000 sivuston katselukertaa meni sitten rikki! Kukaan ei olekaan vielä ehdottanut, miten sitä voisi sitten juhlia. Eli miten? Syömällä esim. viiliä? Lähdenkin tästä iltapalalle...

Ps. Kommentointivälit voivat nyt hieman venyä, sillä sisustamisen sijaan pitäisi tehrä vähän töitäkin ;)9 kommenttia:

Wee Piglet kirjoitti...

Minusta tuollainen pieni eriparisuus on vain kivan persoonallista, näyttää liian kliiniselle jos kaikki on täsmälleen samanlaista ja samaa tyyliä sekä sävyä.

Ihanaa tuo tapetti, en itse koskaan älyäisi valita tuollaista kuviota mutta se näyttää todella hyvälle tuolla sängyn takana, ehkä pitäisi opetella käyttämään kuviollisia kuoseja rohkeammin :)

Kristiina K kirjoitti...

Kivalta näyttää! Niin, ja haastoin sinut blogissani.:)

Karkkis kirjoitti...

Samaa mieltä Wee Pigletin kanssa, eli ei todellakaan haittaa! Muutenkin huoneessa näyttäisiä olevan sekä valkoista että hiekan sävyjä, joten senkin puolesta sopii.

Kaunis makuuhuone muutenkin.

Anonyymi kirjoitti...

:) Ihanat Pentik lamput ! Itsellä on repäistynä Stockmannin kuvastosta lappu, muistuttamassa että pitää käydä tän kuukauden aikana hommaamassa itselle tuollainen myös ! Se on vaan niin kiva.

Ihana sisustus, mutta kyllä yöpöydät ois hyvä mätsätä. lampunvarjostimissa ei ainakaan kuvasta nää mitään eroa :D

Tessa kirjoitti...

Minua ei ainakaan tuommoinen pikkuero, eikä kyllä isompikaan haittaisi :). Tykkään aika rennosta tyylistä noin muutenkin. Harmi kumminkin, että toinen yöpöytä meni sivu suun, on nimittäin kätevän näköinen!

Ainoanniina kirjoitti...

Ihan symppistä tuollainen eriparisuus. Nythän teillä on "omat" lamput, eivät mene sekaisin kun ovat hieman eri väriä ; )

Alma kirjoitti...

Olen samaa mieltä kuin edeltävät kommentoijat. Musta eriparisuus on kivaa. Meillä on ihan erilaiset yöpöydät ja täysin erilaiset lamputkin niillä. Ja mä tykkään.:)

P.s. Hei, mä luulen, että tuo "todista ettet ole robotti"-juttu näiden kommenttien jälkeen on turha?! Nappaisitko sen pois? Itselläni ei ainakaan sellaista ole, enkä ole koskaan saanut kommentteja roboteilta.:)

Turun Tilda kirjoitti...

Wee Piglet: Kiva kuulla! Tuo on Birger Kaipiasien "ken kiuruista kaunein"-tapetti; 50-luvun suomalaista designia :)

Kristiina K: Kiitti haasteesta, toteutan sen jossain vaiheessa :)

Karkkis: Kiitti :)

anonyymi: Nuo ovat tosiaan kivat lamput :)kyttäilen kyllä huutonettiä, jos joskus samanmoinen yöpöytä vielä löytyisi... SIihen asti näillä eväillä mennään :)

Tessa: jotenkin kummallista, että lopettivat juuri tuon umpinaisen mallin... luulisi, että ihmisillä ois makkarissa tarvetta säilytellä asioita ilman että pölyyntyvät heti...

Ainoanniina. No, tuo on totta :)

Alma: Kiitti kommentista :) Täytyy selvitellä tuota robottijuttua... Miksiköhän mulla on sellainen, jotakin olen kaiketi säätänyt silloin joskus ammoin, kun asensin mokoman kommentinvalvonnan ...

Alma kirjoitti...

No sepä juuri siinä on, kun ei sitä itse tiedä/huomaa tietenkään, kun ei se näy kuin meillä muilla. Jostain asetuksista sen varmaankin saa pois näppärästi. Sieltä samasta mistä saa sen kommenttien valvonnankin valittua?!

t. robotti-Alma