torstai 15. maaliskuuta 2012

Kiirettä, eikä niin vähän...


Ensin on vuorossa kahdet ylppärikorjaukset...

...sitten yläkoululaisten perinteikäs Nordean järjestämä taloustietokilpailu (ääh, ihan turha lisätyö tähän elämäntilanteeseen)...

...sitten olis koeviikko...

... ja pääsiäisen jälkeen kahdet pääsykokeet...

... ja jos jommassakummassa kirjallisuuskuulustelussa tärppää, niin pääsykokeiden kakkosvaiheet...

...perustyö jakson vaihtumisineen pitäisi tietysti hoitaa kunnialla tässä samalla...

Seuraavat 8-10 viikkoa ovat siis aika raatamista meikäläisen elämässä, joten tämä blogi vetäytynee keväthorrokseen. Jos jokunen asukuva silloin tällöin kelpaa, niin niitä voin lykätä, mutta syvällisempiin pohdintoihin en ehdi. Toivon vain, että osaisin painottaa tulevien viikojen tekemiset oikein. Saa tsempata :)

Moikka! Mukavia kevättalven ja kevään hetkiä kaikille :)

11 kommenttia:

SaraJana kirjoitti...

Tsemp tsemp tsemppiä kiireen keskelle! :)

Anonyymi kirjoitti...

Taas maailman suloisin asuvalinta!

Tsemppiä nuorelle opettajalle yo-korjauksiin. Mulla menee kokeneena opena jo aika suurella rutiinilla, vaikka kyllä kirjallisten tuotosten korjaus aina kestää aikansa.

Satunnainen lukija

Anonyymi kirjoitti...

Pääsykokeet? Mihin haet? :)

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppaan!Kyl se siit si!

Martta kirjoitti...

Tsempit minultakin! Toivottavasti palailet sitten kiireiden hellitettyä.

Piaf kirjoitti...

Huh, kuulostaa tosi hurjalta tuo aikataulusi! Tsemppiä todellakin!

Hih, asusi on ihana, ûbernaisellinen.

Itse olen hiihtänyt kaameissa verkkareissa ja likaisella tukalla nuhanenänä koko päivän, nukkunut jokaisessa liikenevässä kolossa missä voin. Vaatetuspuoli muutenkin retuperällä, bloggailenkin enemmän näitä pikku-ukon asuja ja kotikuulumisia :)

Saariston kasvatti kirjoitti...

Sinä se osaat ottaa niskoillesi hommia, voi sinua. Rauhoitu! :D Mutta Tsemppiä tsemppiä! Ja voimia! Kohta on kesä. Ihanaa.

Kerttuli kirjoitti...

Voimia, tsemppiä ja iloista mieltä kaiken kiireen keskelle! Saat työtaakasta huolimatta kohta nauttia ihanasta maaseudun keväästä :)

PupuLihavisto kirjoitti...

Heippa Tilda! Pitkästä aikaa eksyin blogiisi (ja yleensäkin blogien pariin). Sulla näyttää kiirettä piisaavan ja jatkokoulutussuunnitelmiakin näytät haalineen:D Itekkin muuten pistin juuri paperit erillisessä luokanopevalinnassa, meillä hissanopeilla kun ei niin herkulliset nuo työnäkymät oo. Jaksamista kevään kiireisiinja onnea pääsykokeisiin!:D

Turun Tilda kirjoitti...

Pupulihavisto: Hei pupu! Kiva kuulla susta! Et taida enää pistää pystyyn blogia? Jos teet sen, niin vinkkaapa mulle! Juu, kiirettä piisaa. Yritän nyt pätevöitymiseni jälkeen tosissaan sinne opolinjalle. Saa nähdä miten käy... Onnea sullekin pääsykokeisiin!! Oishan se mielekästä, että opeksi kouluttautunut sais töitä kanssa opena...

Pupu kirjoitti...

Pupun suunnitelmat muuttuivatkin:) Oottelen jouluvauvelia, joten jätin sitte nuo luokanopepääsykokkeetki välistä. Joudun joka tapauksesa jäämään mammalomalle jo marraskuussa, joten opintojen aloittamisesa ei olisi ollut mittään järkiä täsä vaiheesa. Kattelen urasuunnitelmia sitte myöhemmin! Nyt keskityn hautomiseen ja otan lunkisti:) Toivon kyllä että saisin syksyllä jonkun hieman pitemmän pestin vaikka siihen marraskuuhun asti:) Pikkusen on mielessä käyny jonkinlaisen mammablogin perustaminen, mutta joka tapaukesa entisenlaiseen blogiin en ennää pallaa. Tsemppiä sullekkin! Ja ihanata kesän alkua:)