tiistai 6. maaliskuuta 2012

Hanki kantaa!


Tänään koulullamme oli urheilupäivä. Reipasta ulkoilua koko päivä. Sitä sopisi olla kyllä useamminkin teoreettisen ja raskaan sisäilman sijaan ;)

Ulkoilimme mieheni kanssa myös viikonloppuna, oikeastaan ensimmäisen kerran sitten sängyn pohjalle nuuduttaneen flunssan. Lupailin jossain vaiheessa julkaista kuvia myös ulkoretkiltämme, joten tässä seuraavana pieni kuvakavalkaadi. Ensimmäisenä päivänä reippailimme kotiseutumme lumoavissa maisemissa ihan teitä pitkin, mutta aurinkoisena sunnuntaina uskaltauduimme uusiin ulottuvuuksiin eli kevätauringon panssaroimille hangille. Tuttuakin maisemaa katsoo ihan uudenlaisesta vinkkelistä, kun uskaltautuu seikkailuun! Mukaan tosin olisi pitänyt ottaa vielä termos täynnä höyryävää kaakaota ja pientä purtavaa :)


Koittakoon aurinkoisia päiviä vielä rutkasti tänä keväänä!

2 kommenttia:

miss_marjorie kirjoitti...

Heippa Tilda! Löysin vasta eilen blogisi pariin: harmi, että vasta nyt, mutta onneksi edes nyt :). Tässähän on kaikki mieliblogin ainekset: ihania vaatteita, opettajuutta ja ihailtavaa tyylikkyyttä monella elämän osa-alueella. JEE! Haluan tulla isona samanlaiseksi kuin sinä! itsellä vielä opinnot kesken ja oma opettajuus vielä kaukana tulevaisuudessa. Puhumattakaan siitä, että tyylini ei ole yhtä timanttinen kuin sinulla (vielä)!

Turun Tilda kirjoitti...

miss Marjorie: Ooh, aika moisia ylisanoja, mutta kiitos! Tervetuloa seuraamaan blogia ja kaippa nuo tuhruiset pokkariasukuvat sitten on pidettävä mukana postausvalikoimassa. Kiitos piristyksestä ;)