tiistai 14. helmikuuta 2012

Faktoja

Tänään ei verbaalinikkari minussa taida päästä vauhtiin, mutta muutamia (kyseenalaistettaviakin) faktoja voinen kehään heittää:

1. Elämä hymyilee enemmän, kun päivät ovat pidempiä. Kaikki valoisa aika ei kulu enää työpaikalla.

2. Päivän asu -kuvienkin ottaminen on huomattavasti helpompaa, kun ei tarvitse ruinata kollegoja niillä, vaan napsaista ne valossa kylpevässä kodissa sitten töiden jälkeen :) Syksyllä kertaalleen kuvattu asu Gina Tricot-pitsipaitoineen näyttää - yllätys-yllätys paljon paremmalta luonnonvalossa.

3. Oma inhokkikurssikin nousee potenttiin kymmenen, kun sitä saa opettaa sopuisalle luokalle. :D Valitettavasti pätee myös käänteisenä :(

4. Historianopettajista on yhä kaikkein eniten ylitarjontaa. Asiasta saattoi lukea viimeisimmän Opettaja-lehden pääkirjoituksesta. Yön pimeinä tunteina aloin jälleen kerran pohtia alanvaihtoa... Aloittaakohan opetusministeriö piakkoin meidän muuntokouluttamisemme lähihoitajiksi? Vai mitähän Suomessa halutaan tehdä tälle ylikoulututulle opettajareserville?

5. Koulupohdintojen ohella äänestitte sisustuspostausten puolesta. Muutenkin äänestyksen lopputulos oli edelleen hyvin moninainen ja monipuolinen. Kiitos kunniasta! Yritän huomioida toiveenne, vaikka en usko, että hirveän suuria sisustusmuutoksia on tiedossa. Ehkä kuitenkin jotakin pientä silloin tällöin.

Oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! Seuraava kappale on omistettu kaikille minut henkilökohtaisesti tunteville rakkaille ihmisille lähellä ja kaukana :)


5 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Mukavaa ystävänpäivää! Tein sen kunniaksi itselleni tänään kakun, jonka syömistä taidan jatkaa iltapalallakin!

Koitapa jaksaa yo-kokeiden periodi!

Tessa kirjoitti...

En tiedä eikö sisustus ole näkynyt aiemmissa kuvissa niin hyvin kuin tässä on taustalla vai mistä on kyse, mutta kotinne näyttää ihan valtavan kauniilta! Ehkä se auringonvalo jelppii tässäkin :). Se on kyllä piristänyt päiviä täälläkin, mahtavaa.

Augusti kirjoitti...

Ai niin, tuli nyt mieleen, että eiväthän yo-kokeet ole vielä ajankohtaisia historian osalta. Meninpäs hieman sekaisin!

Anonyymi kirjoitti...

Sepä olisikin mielenkiintoista: laittaa hissan opet uudelleenkouluttautumaan lähihoitajaksi ;) On kyllä todella omituista, että yhtä historian opettajan virkaa hakee lähemmäs sata pätevää hakijaa (tai näin ainakin oli muutama vuosi sitten).

Opettaja-lehdessä taisi lukea myös, että tulevaisuudessa tarvitsemme englannin opettajia, mitä en itse allekirjoita. Virkoihin on noin 80 hakijaa tietyissä osissa Suomea. Tai sitten täytyy olla myös pätevyys opettaa myös ruotsia, saksaa tai ranskaa - tai näiden kaikkien yhdistelmää.

Anonyymi kirjoitti...

Sinulla on hyvin kaunis koti. Erityisesti tuo vanha sohva miellyttää.

Satunnainen vierailija