maanantai 13. helmikuuta 2012

Lohdullista

Kaikki päivät eivät mene putkeen. Tarkoitan erityisesti uuden jakson alkuun sijoittuvia päiviä - kun kokeet on korjattavaja tunnit valmisteltava (edes jotenkuten), se tarkoittaa tinkimistä esimerkiksi yöunista, jolloin kerrannaisvaikutukset ovat selvät esimerkiksi luokanhallinnan suhteen. Sosiaaliset tilanteet tuntuvat ylitse pääsemättämiltä!

Töiden jälkeen haluaa lähinnä käpertyä itkemään viltin alle silkkaa väsymystä. Noina päivänä mietin useimmin myös alan vaihtoa. Totesimme miehen kanssa, että onpa sentään hyvä, ettei molemmat meistä ole aineenopettajia.

Onneksi hyvä musiikki ja suklaa lohduttavat kuitenkin aina, ja tänään tuo musiikki saa surullisten uutisten vuoksi olla Whitney Houstonia. Mietin vain, että voi miksi taas eräs musiikkitaivaan kirkkaimmista tähdistä putosi ennen aikojaan...

Pidän todella paljon Whitneyn syvästä ja tunteikkaasta äänestä, vaikka rmb-musiikki ei muuten olekaan suurimpia suosikkejani (esim. Destiny Child ja Mariah Carey ovat eräitä ikiaikaisia inhokkejani niekutteluineen...)! Pidän myös Houstonin monien laulujen sanoituksista. Fiksu ystäväni kiersi muuten 90-luvulla useiden supertähtien keikat silloin, kun edellä mainittu Houston ja Michael Jackson olivat vielä voimissaan! Olen aika kade ;)

Onneksi youtuben syövereistä voi kaivaa vanhoja musiikkivideoita näytille. Mukavaa loppuiltaa, vaikkapa Whitneyn parissa :)









Ei kommentteja: