perjantai 3. helmikuuta 2012

Loppuviikon työasu ja Accessorize-ale

Heipä hei!

Viikon tunnit on pulkassa, mutta ajattelin rykäistä tänään kokeenkorjausmaratonin. Mies menee kaverinsa kanssa suoraan töistä jääkiekko-otteluun, joten talo on tyhjilllään ja rauha taattu yhdeksään asti illalla. Jotenkin on vain niin laiska olo... Enköhän saa kuitenkin rykäistyä koneen käyntiin kahvikupin ja suklaan avulla :)

Päivän asuna toimi miksaus talvi- ja kesäkauden vaatteita. Olen perinteisesti käyttänyt ylläni ollutta tunikaa vain kesäisin, mutta hoksasin yhdistää sen uuteen kashmir-nuttuuni, ja toimiihan se näinkin! Kaiken lisäksi mätshinki on täydellinen toisten uusien silmälasien kanssa :D Olen myös oppinut, että hiukset on hyvä pitää osittain kiinni kyseessä olevien suurehkojen nörttirillien kanssa, ettei naama näytä liian pyöreältä (tämä tietysti henkilökohtainen näkemys itsestäni ja ominaisuuksistani, älköön kukaan loukkaantuko siitä). Hieman riippuvat helmikorvakorut käyvät myös silmälasien kanssa. Näin olen päättänyt liennytyksenä aiemmille mielipiteilleni, sillä en voisi muuten käyttää ikinä mitään suurempia korvakoruja.

Koska tämän hetkisen kyselytuloksen (muistakaahan muuten loputkin osallistua) perusteella näyttää siltä, että te lukijat haluaisitte kuulla välillä ostoksistanikin reaaliajassa, voisin nyt hivuttautua hetkeksi materialismin puolelle ja kertoa muutamista asustelöydöistäni.

Turkulaiset tietänevät, että Skanssista löytyy Accessorize-liike, joka myy nimensä mukaisesti asusteita. Liike on täynnä aivan ihastuttavaa rihkamaa, mutta mielestäni järkyttävän ylihintaisena. Siinä on yksi esimerkikki ketjusta, joka on osannut tosiaankin brändätä itsensä.

Oikeastaan ainoat kerrat, jolloin olen Accessorize´ssa asioinut, ovat ne, kun siellä on 70 % alennus. Tällöin tuppaan löytämään sieltä sitten vaikka mitä...


1. Shoppailin liikkeessä itse asiassa kahteen otteeseen. Syy siihen oli ensisijaisesti yllä olevat aivan huipuiksi osoittautuneet korvaläpät! Ajattelin aiemmin, että vitsit miten kasaria, mutta tarkemmin ajateltuani kekkasin, että kyseinen kapistus on aivan erinomainen päivinä, jolloin hiukset ovat kiinni. Esimerkiksi muhkealla nutturalla, jolloin pääpipossa ei oikein luonnistu näyttämättä humanoidilta. Läpät ovat olleet erinomaiset esimerkiksi työpäivinä, jolloin istuu lähinnä autossa siirtyen paikasta toiseen.

2. Kullanvärisille korvakoruille jäi intaa parisen euroa...

3. Päädyin laittamaan ostoskoriini myös syystakkini väriset hanskat, joissa on koristeena pienet sievät rusetit. Toinen aivan huippulöytö oli paksuhkoa punosta oleva hopeanvärinen kaulaketju. Se on ollut pariinkin otteesee yllä, esimerkiksi viime viikonloppuna teatterireissulla.

Sellaista tällä kertaa. Nyt arvioimaan opiskelijoiden käsityksiä mm. keskiajan ja renessanssin eroista!

Mukavaa illanjatkoa ja osallistukaahan pikkukyselyyni. Näyttää vahvasti ainakin siltä, että sisustusjutut kiinnostaisivat. Se on hyvä tieto, sillä epäilen välillä, etteivät kyseiset jutut kiinnosta, varsinkaan jos kommentteja ei tule boksiin. Turku-vinkkejäkin voivielä antaa edelliseen postaukseen. Tykkään lueskella niitä ainakin itse :)

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis koti ja kauniita asusteita. Täytyypä pistäytyä joskus noissa liikkeissä.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Suosittelen ainakin näitä 70 % aleja :)

Anonyymi kirjoitti...

Vähän off-topic, onko tuo H&M tekstillinen sohvatyyny se luonnonvalkoinen vai beige tms vaihtoehto?:D

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Hitsi, kun en muista! Veikkaisin ihan randomilla että beige... Pellavaa joka tapauksessa :)