torstai 24. marraskuuta 2011

Uusia kutkuttavia blogeja?

Ystäväiset,

haluaisin jälleen hieman päivittää blogilistaani. Toivoisin löytyväni uusia kutkuttavia blogituttavuuksia. Sellaisia tildamaisia joko älyllisesti tai visuaalisesti koukuttavia (mieluiten tietysti sekä-että) ihanuuksia...

Oletko sinä törmännyt sellaiseen tai pidätkö kenties sellaista?

Metsästän edelleen myös sitä ihaninta, inspiroivinta tyyliblogiakin... Oletko sinä löytänyt sellaisen, jonka parissa kenties Tildakin voisi viihtyä?

Mukavaa päivänjatkoa :)

8 kommenttia:

Jenmilda kirjoitti...

Ehdotan Silkkiä&Samettia, tykästyin hianoihin kuveihin ja tunnelmiin! Se on uusin löytöni :)

Anonyymi kirjoitti...

Itse olen kovin tykästynyt Doritin Paikka auringossa -blogiin. Valokuvaajalta ei voine muuta odottaakaan kuin upeita valokuvia, mutta kokonaisuudessaankin blogin tunnelma on jotenkin ihanan rauhallinen ja kaunis.

Anonyymi kirjoitti...

Musiikinopettaja ja stylisti Marjukan fab forty something -blogissa on tyylikästä klassista pukeutumista.

"Rillan koti" on mielestäni samantapainen kuin Uusi kuu -blogi.

T. Johanna

Turun Tilda kirjoitti...

Jenmilda, anonyymi ja Johanna. Kiitos teille kovasti vinkeistä! Kiva, että viitsitte reagoida tähän postaukseen :)

Anonyymi kirjoitti...

En osaa auttaa. Sen sijaan haluan ohitelevana lukijana kiittää sinua tästä blogista. Etenkin ajatuksesi opettajuudesta kiinnostavat, nuori opettaja kun olen itsekin. Paljon tuttuja ajatuksia olen löytänyt postauksistasi :)

sari kirjoitti...

Sinun blogisi löysin "vahingossa" noin kaksi vuotta sitten, kun googletin valokuvia Ruhtinatar Kellystä. Koskaan aiemmin en ollut yhtäkään blogia lukenut, mutta heti jäin sinun blogiisi pikkukoukkuun. Pidän tyylistäsi yhdistää asiallisuuden leikkimielisyyteen (rottajutut uppoavat hyvin ent. lastentarhanopettajaan)ja - retroilun maalaisromantiikkaan. Aiemmin en ole mihinkään kommentoinut, mutta nyt itse tuoreena blogistina tuntuu kivemmalta jättää viestiä blogiprofiilin kera :)
Tervetuloa lavianannaan, jos kiinnostaa.

Corolle kirjoitti...

Oma blogini pyörii visuaalisessa maailmassa ja itse ainakin siitä kovasti pidän! :D Käy vilkaisemassa jos vaikka sattuisi kiinnostamaan...
Olen ihastellut sun blogiasi jo jonkun aikaa ja tykkään rauhallisesta, seesteisestä menosta! Tällaisia blogeja enemmän!

Ainoanniina kirjoitti...

Tässä olen miettinyt tohtisinko omaa blogiani sinulle ehdottaa. Blogini on hieman ajan myötä muuttanut muotoaan. Uudet lukijat olisivat tervetulleita ettei ihan itsekseen ihmettele omia aikaansaannoksiaan ;) Tervetuloa vilkaisemaan uudelleen :)