torstai 29. syyskuuta 2011

Kaksi kysymystä

Huomenisia!

Huh-huh! Lähes kaikki muu on gradun osalta tehty, mutta loppuluku pitäisi väsätä viikonlopun aikana. Siis sellainen 3-5 sivua tekstiä. Nyt menee kyllä sellaiseksi pinnistämiseksi että... koko ajan tuntuu, etten jaksaisi enää pätkääkään!

Ensi viikolla alkavatkin sitten taas työhaasteet. Enpä ehtinyt sittenkään lomailla ennen töiden alkua, vaan lomat jäivät tänä kesänä puoleentoista viikkoon. Ehkäpä sitä saa kuitenkin yliluonnollisia voimia tietäessään suuren, kivisen murikan irtoavan pian sydämeltä.


Olisikohan gradupalkinto sitten tämä? Tarvitsisin kipeästi kengät ystävieni puolentoista viikon päästä oleviin häihin... Ja mustien juhlakenkien vaje garderoopissani on huutava. Kauanko Parikan nettitilauksessa yleensä kestää? Vai pitäisikö sittenkin odottaa, että Starletteja on jossain vaiheessa saatavana mustana...

No, taidan kuitenkin vilkaista ensin, löytyykö Turusta mitään...

Päivän biisi on tänään vähän erilainen kuin pari päivää sitten. Eikös tuo nyt ole itsestään selvää, että laulaja on Teemu Brunila? Muistan hyvin ajan, kun kyseiseen artistiin saattoi törmätä Turun yliopiston pääkirjaston lukusalissa ;) Jotkut ovat katsokaas sekä varatuomareita että kansainvälisten hittibiisien tekijöitä...Kuvat haettu Minna Parikan kotisivuilta.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä kumma on, jos tuo ei ole Teemu Brunila. Muistan kerran istuneeni juurikin tuolla pääkirjaston lukusalissa pänttäämässä jotain elämää paksumpaa kirjaa kiireessa kun Mr. Brunila istui viereisessä loosissa heilauttelemassa silloin ylicoolia tukkaansa pois silmiltä vähän väliä. Saattoi Crash-fanin keskittyminen vähän kärsiä...

Anonyymi kirjoitti...

Olen tainnut nähdä Parikan kenkiä Turussa Kenkäfriikin (Brahenkatu 7) ikkunassa. En tosin tiedä miten laaja valikoima siellä on. Enkä tiedä onko siellä just noita sun himoitsemia malleja. Parikan nettikaupasta kengät tulivat viikossa.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi 1: Hauskaa, että näitä Brunila-kokemuksia on muillakin. Oman yliopistonsa julkkiksia ;)

anonyymi 2: kiitos vinkeistä! (ja sorry, kun en ehtinyt aiemmin vastata)