perjantai 9. syyskuuta 2011

Aura Street Market Goes Vintage-tapahtuma jälleen Turussa!

AURA STREET MARKET <3 TURKU VINTAASI

Aura Street Market ja Turku Vintaasi järjestävät yhteistyössä vintagehenkiset markkinat ja tanssit perjantaina 9.9. 2011 klo 17.00 – 02.00 Kårenilla (Hämeenkatu 22).

Aura Street Marketin vintagemarkkinat ovat auki klo 17.00-22.00 välillä, jonka aikana pääsee ihastelemaan vintagevaatteita ja -esineitä sekä täydentämään omaa garderoopiaan menneen ajan glamourilla. Boutique Minne, VintagEija’s ja Evergreen Garderobi järjestävät klo 20.30 pukunäytöksen, joka tuo viime vuosisadan puolivälin muodin Kårenin catwalkille. Vauhdikkaan muotinäytöksen malleina toimivat Tanssistudio Funkyn tanssijat.

Markkinoilta löydetyt tanssikengät pääsevät tosi toimiin kello yhdeksän jälkeen, kun rytmiä 30-luvulta 70-luvulle antavat niin tyylitietoiset tiskijukat kuin nostalgisia säveliä soittava tanssiorkesteri Salvador Rio. Turku Vintaasin suurtanssien tiskijukkina toimivat Esko Routamaa, Piitu Lintunen, Noora Salonen, Maija Alanissi ja Anssi Nieminen. Turku Vintaasi rohkaisee osallistujia pukeutumaan menneiden vuosikymmenten tyyliin, mutta pakollista se ei ole.

Vintagemarkkinoiden sisäänpääsy on maksuton, liput muotinäytökseen ja tansseihin 5 € klo 20 alkaen.

Turku Vintaasi kunnioittaa vanhaa tanssiperinnettä tuoden menneiden vuosikymmenten tyylikkään tanssi- ja musiikkikulttuurin lähellesi. Turku Vintaasi järjestää klubeja ja tansseja, joissa soitetaan vain ja ainoastaan kotimaista äänilevymusiikkia 1930-luvulta 1970-luvulle, elävää musiikkia unohtamatta. Turku Vintaasin tarkoitus on sovittaa tyyli takaisin klubbailuun.

Aura Street Marketia järjestää vuonna 2008 perustettu voittoa tavoittelematon Aura Street Market -yhdistys ry. Aura Street Market jatkaa Suomessa maailmalla menestynyttä street market -ideologiaa, jossa keskeisenä ajatuksena on luoda taiteilijoille ja käsityöläisille mahdollisuus saada tuotteitaan kaupaksi ja ottaa luovalla tavalla haltuun julkisia tiloja. Ensimmäinen ja tunnetuin street market on 1970-luvulla Lontooseen perustettu Camden Lock.

Lisää informaatiota:

Tiina Salmia Juri Nummelin

Puheenjohtaja

Aura Street Market -yhdistys ry. Turku Vintaasi

040 566 6134 040 554 1630

aurastreetmarket@gmail.com http://turkuvintaasi.blogspot.com/

www.aurastreetmarket.com

Löydät Aura Street Marketin ja Turku Vintaasin myös Facebookista!


Ps. Ainakin kahden vuoden takainen tapahtuma oli ihana! Turun Tildakin aikoo taas käväistä paikalla, jos vain saa näin mualaisena auton itselleen illaksi ;)

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

No kävitkö? En ainakaan bongannut sinua. Mun blogissa on vähän tunnelmia ja tunnelmakuvia paikan päältä :)

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Kävin, mutta taisin olla sen verran varhainen pyy, että livahdin tieheni ennen kuin näin sinut ja hienon mekkosi! Olisi ollut kiva tälälytyä kunnolla ja vaihtaa kuulumisia paremmin Marjon ja Eijan (tunnetkin varmaan molemmat putiikin pitäjät) ja ihastella illan eleganssia, mutta velvollisuudet valitettavasti kutsuivat (seuraavan päivän polttareihin oli herääminen klo 05.00)... Mukaan tarttui kuitenkin superhyväkuntoiset ruskeat remmikengät ja 70-luvun lottotyttömekko ;)