sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Syntymäpäivämarakatti


Kolmekymmentä vuotta sitten syntyi pieni tyttö pikkuisessa keskisuomalaisessa paikallissairaalassa. Tämä siksi, että muualla isää ei olisi huolittu synnytykseen mukaan (Voi muuten aikoja, voi tapoja!). Maassa oli ollut tuona syyskuisena aamuna hieman kuuraa, ja sitä äiti oli rapsutellut kengänkärjellään - meno oli siis ollut varsin toisenlainen kuin pikkusiskon maailmaantulossa muutamia vuosia myöhemmin. Silloin haluttiin jo taksiin ja vauhdilla!

Myöhemmin, lapsen tultua maailmaan, sairaanhoitaja totesi tämän näyttävän hieman apinanpojalta - äiti närkästyi, hänenkö rakkaintaan tässä noin nimitellään!

- Mutta, sanoi sairaanhoitaja ja jatkoi, mikäpä olisi suloisempaa kuin pieni apinanpoika?

Niin, mikäpä...

Tänään (tai oikeastaan eilen) Turun vanha keskusta oli täynnä värikkäitä gerberoita ja lämpötila oli lähempänä kesäistä kuin talvista. Marakatti keikkui uusilla vintage-kengillään mukulakivillä ja teutaroi muutenkin humaltuneena onnellisesta vapaapäivästä.

Ihan tavoitteeseensa tämä apina ei päässyt, sillä valmis tutkinto oli siintänyt mielissä sinä mielettömimpänä 30-vee-palkintona, mutta oikein hyvä näinkin. Illallinen Roccassa, ihana Pentikin lyhty kukkakimpun korvikkeena, avaamaton Leonidas-rasia ja miehen väsäämä luksusaamupala antavat voimia viimeiseen rutistukseen... Voi tuota miestä..xxx

Jos on selvitty imukupista, niin kyllä sitten tästäkin! (Hiemanko mauton lopetus tälle postaukselle, mutta synttärisankarille se sallittakoon, jotta hän ehtii viihdyttämään illan vieraita ;))

Kuulemisiin!

terveisin Tilda ja 103 sivua. Enää puuttuu kirjallisuuskatsaus, loppuluku ja kaikkea muuta sälää. Mutta ei se mitään!

6 kommenttia:

Kutri kirjoitti...

Go, Tilda, go! Loppusuora häämöttää! - Niin, ja onnea synttäriapinalle :-D

Onneli kirjoitti...

Huisia, tsemppiä loppukiriin, pian olet vapaa :) Me todettiin ihan itse lapsemme näyttävän apinanpoikaselta ja yksi lempinimi hälle onkin bonobo :D Tai pikkubonobo tai bonoboapina. Ja lukuisat muut :D Ja toki muistetaan poikaa ihan oikealla nimelläänkin kutsua ettei sitten luule olevansa Bonobo kouluun mennessään ;D

Ihanaa että synttäripäiväsi on ollut valoisa ja tavoitteen täyttyminen niin lähellä!

Mimosa kirjoitti...

Onnea Tilda! Tervetuloa meihin kolmekymppisiin! :D (ja onnea myös huikeasta urakasta joka ihan loppusilausta vailla? mahtavaa!)

Sophia kirjoitti...

Onnea kolmekymppiselle! Kypsässä iässä on hyvä valmistua. ;)

Alma kirjoitti...

Onnea onnea kolmekymppiselle ja ihanaa mahtavaa kuulla että g jo noin hyvissä kantimissa!!!

Anonyymi kirjoitti...

Oikein paljon onnea näin hieman jälkikäteen, huomasin että meillä on sama syntymäpäivä! =)

T: Ciara