maanantai 1. elokuuta 2011

Tildan keittiö

Maanantaista!

Viikonloppuna saimme keittiötä hieman sivilisoituneempaan lookkiin. Ikean monikäyttöisiin tankoihin saa laitettua roikkumaan yhtä sun toista tarpeellista. Samalla vitriinin alapuolella sijaitseva avohylly tuli viimein siistimmän näköiseksi - tosin meikäläisen purnukka-armeija voi olla jollekulle toiselle vähän liikaa. Itse nautin kuitenkin juuri tällaisesta estetiikasta...


Keittiön pöytää koristavat tällä hetkellä Kirsimarian tuomat ihanat liljat - jälleen kerran tuli todettua, että elävät kukat ovat sitä arkipäivän luksusta ( oli muuten tosi kiva kun vierailit, tule toiste ihan yökylään :)). Kukkien vieressä majailee toisilta ystäviltä tuparilahjaksi saatu ihana Pentikin sydänkulho.


Olen jo joskus aikaisemminkin maininnut, että vanhat mainokset ovat heikkouteni. Niitä riittää keittiössämme peltisessä muodossa!


Keittiön ja eteisen väliselle seinälle (kuitenkin vastakkaiselle kuin mitä viimeksi juttelin) saimme kiinnitettyä retroapoteekin ja kynätelineen. Olen todella iloinen, että pari vuotta sitten hankittua apoteekkia ei tullut kiinnitettyä vanhan asunnon vessaan, sillä se olisi saattanut jäädä asuntokauppojen yhteydessä niille teilleen. Hiljaa hyvä tulee, ja rakkaat esineet löytävät lopulta sen oikean paikkansa :)

Keittiöön pilkottaa myös eteisen puolelle laitettu Mucha-taulu. Juliste on tuotu Prahasta lähes kymmenen vuotta sitten ensimmäiseltä yhteiseltä ulkomaanmatkaltamme. Joku teistä pidempiaikaisista lukijoista ehkä muistaakin, että kyseinen taiteilija on lempitaitelijani. Saa nähdä, minne muut Mucha-aiheiset lempparini päätyvät...

Jatkan tarinointia, kunhan saamme taas jotakin lisää paikoilleen. Mukavaa viikonalkua kaikille :)

6 kommenttia:

Augusti kirjoitti...

Hienolta näyttää! Kodikkaalta sanoisin! Mistä muuten kehottaisit etsimään seinäkelloa? Yritämme löytää keittiöön sopivaa kelloa, mutta ei ole vielä tärpännyt.

Kutri kirjoitti...

Oi! OI! O I !!! Mää en ala! Niin ihana keittiö, että mä kuolen kateuteen just tässä ja nyt. *kops*
-
-
-
Okei. Kyl mä täällä vielä olen. Mut silti ihan hemmetin kade. Näkisitpä oman vauvankakanvärisen keittiöni 80-luvulta! Minkä firman kaapit teillä on? Näyttää meinaan aivan syötävän ihanalta. RAIKKAALTA ja silti kodikkaalta.

Turun Tilda kirjoitti...

Augusti: Kiitoksia :) Kiva, kun viitsit kommentoida aina välillä! Kivoja kelloja on mielestäni ainakin Ikeassa, mutta en tiedä, suostutko menemään sinne ;)

Kutri: No kiitos :D Toivottavasti tämä toimii kuitenkin vain sellaisena positiivisena inspiraationa, eikä mahanpurujen sekoittajana ;)

Nää kaapithan tuli ikään kuin talopaketin mukaan. En valitettavasti osaa sanoa, että mistä ne ovat. Olemme ihan tyytyväisiä tähän yleisilmeeseen, mutta taso on ihan kaamea, halppiksen oloinen. Kartutellaan siis kassaa, jotta sen voisi vaihtaa sitten joskus... Ja kookkaamman altaan myös. Ajatellaanko nykyään, että ihmset eivät tiskaa käsin mitään... Ei ymmärrä millään.

Ps. Ikeassa on tosi kivoja kaapinovina, mutta noista harmaista vaihtoehdoista en kyllä osaa sanoa.

Augusti kirjoitti...

Joo, Ikeassa en ole varsinaisesti koskaan käynyt, enkä kyllä yhden kellon takia sinne lähde...

Olen nyt kesällä ollut välillä niin väsynyt, että vaikka saisinkin koneen auki (aika monena iltana en ole jaksanut sitä tehdä) ja viestejä tai blogeja lukisinkin, en vain jaksa vastata tai kommentoida, vaikka asiaa toki joskus olisikin. Nyt olen töissä enkä tunne huonoa omaatuntoa blogien ajoittaisesta selailusta, koska en koskaan pidä kahvitaukoja!

gone to the beach kirjoitti...

Kivan näköistä. Mistä olet ostanut eteisen lampun?

Turun Tilda kirjoitti...

Gone to the beach: Lamput on Sokokselta. Taisimme ostaa Turun Wiklundin viimeiset. Teinkin valaisimista postauksen tuossa heinäkuun puolessa välissä. Ne olivat kahden vuoden takaisten häidemme toistaiseksi viimeinen häälahja ;) Harmi, eten osaa ottaa niistä tarpeeksi hyviä kuvia vieläkään... Täytyy jatkaa harjoittelua :)