tiistai 2. elokuuta 2011

"Historians are dangerous people - They are capable of upsetting everything."

Syksyn kaunein käyttöpaita on hankittu. Unelmoin sen runsaasta käytöstä lämpimien neulenuttujen, kapeiden kynähameiden ja tummien korkeavyötäröisten housujen kera. Osukoon kohdallemme kirpeitä kuulaita aamuja höyryävien kahvikupposten kera!

Vanha rakas liitutaulukin löysi viimein paikkansa. Siihen kirjoitettua tekstiä en ole saanut aikaiseksi vaihtaa viiteen vuoteen - ehkäpä se onkin paikallaan vielä tämän syksyisen projektin ajan ;)

Päivänjatkoja kaikille!

5 kommenttia:

gone to the beach kirjoitti...

Kauniina voit paidasta päätellen syksyn aloittaa - sitten kun se tulee. Keittiösi on ihana. Pidän tuollaisesta tyylistä.

Augusti kirjoitti...

Hieno!

Olenkohan minäkin sitten vaarallinen, hui!

Janina kirjoitti...

Heippa Tilda!

Onpa ihana pusero vaatekaappiisi. Saako kysyä, mistä tämä kaunokainen on ostettu?

terv. Janina

Turun Tilda kirjoitti...

Gone to the beach: Kiitoksia :) Vaalea ja harmaa tulivat paketissa, emme siis tehneet mitään muutoksia ostamaamme asuntoon. Mietin jo hetken, etä onkohan mennyt liiankin värittömäksi, mutta toisaalta avonaisessa tilassa värikkäämpi olohuone kompensoi tilannetta :)

Augusti: Ainakin entisen rakkaan naapurimaamme kengän koputtelusta (YK:n yleiskokouksissa) pitävän pääsihteerin mielestä ;)Mun käsiala ei ole kyllä kovin hienoa...odottelen kauhulla, että joku käsialanekspertti analysoi minun olen ihan outo ja kauhea tuon perusteella :/

Janina: Paita on Vero Modan tämän syksyn mallistoa. Itse ostin sen kuitenkin Stockalta. Ehkäpä niitä löytyy muistakin kaupungeista kuin Turusta.

Anonyymi kirjoitti...

Hei, hissanopelle vinkki, että se, jonka suuhun tuo lentävä lause on pantu, kirjoitetaan suomeksi H:lla! Kh-litteraatio on englanninkielisten metkuja.