keskiviikko 17. elokuuta 2011

Pitsipeltiä & maailman kätevin ja mukavin takkimekko

Iltaista!

Tänään tahdon jakaa kanssanne kolme elämääni viime aikoina sulostuttanutta juttua:

1. Vanhempani toivat mukanaan ihania syyskukkia, syklaameita. Rakastan niiden leiskuvia värejä, sillä ne tuovat mieleeni kirpakat, hieman usvaiset aamut, vakosamettihameet ja uudet pyyhekumit. Ilmeisesti meillä oli siis lapsuudenkodissamme aina kyseisiä kukkia koulujen alkamisen tienoilla.

2. Kyllä Ikea on ihmeellinen paikka! Viimeisimmällä kerralla mukaani tarttui ihania (ja heh, yllättäen valkoisia...) pitsisiä peltiruukkuja. Ei voisi tildamaisempaa olla ;)

Alemmasta kuvasta voi muuten havaita muitakin uusimpia sisustustuulahduksia - hankin H&M alesta vehreät muovitabletit aiemmin kesällä löytämieni yrttitablettien vaihtopariksi. Yrtit ovat näköjään in meikäläisen sisustuksessa. Oppisipa vielä maustamaan ruokansakin yhtä maukkaasti ;)

Pöydän takana pilkottaa myös uusin sisustusdilemma - haluaisin keittiön seinälle aiemman kotimme makkarissa majailleen suuren Mucha-taulun, mutta miehen mielestä se on liian "likkamainen". Äitinikin ollessa kanssani vahvasti samaa mieltä, miehen mielipide alkoi jo hieman horjua... Katsotaan miten käy, kun jatkan hienovaraista painostusta ;)


3. Sitten erääseen vaateihanuuteen...Vanhahtava vaatemakuni palkitaan välillä löydöillä, kun piirakkamekot eivät kelpaa muille ;) Kyseinen Vero Modan takkimekko löytyi Stockmannin 60 % jämäalesta heinäkuun lopulla. Näissä tämän mallisissa mekkoloissa kokoni on aina xs, ja välillä saisi kuroa sisään vähän lisääkin. Onneksi erilaisilla vyötärövöillä voi tehostaa naisellisuusefektiä.

Parasta tässä mekkolöydössä oli n. 17 euron hinta, jämäkkä trikookangas ja vuoritettu alaosa. Nimenomaan tuo viimeinen on huippujuttu! Mekon käyttöikää voi siis pidentää syksyn sateisiin keleihin, ja pistää jalkaan vaikkapa paksut palmikkosukkikset!

Eipä sitten muuta tällä kertaa. Mukavaa iltaa ja makoisia yöunia :)

2 kommenttia:

Jii kirjoitti...

Oi, kivannäköiset pitsiruukut ja mekko! Alesta voi kyllä tehdä huippuja löytöjä juuri siksi, kun hieman erikoisempi vaate ei ole massan makuun :)

Turun Tilda kirjoitti...

Jii: Kiitos :) Juurikin noin se menee ;)