perjantai 1. huhtikuuta 2011

Päivä housukaartilaisena

No nyt on aikoihin eletty, sillä Tildalla on kerrankin jalassa housut ja vielä jotkut muut kuin farkkukankaiset ;)

Pidän kyllä housuista, mutta ne eivät pidä minusta. Siksi ihastelenkin niitä mieluummin toisten yllä. Ei varmaankaan ainutkertaista puhetta päärynän suusta?(Inhoan muuten tuota termiä! Saisinko olla mieluummin vaikka alapainotteinen tiimalasi...)

Tämänpäiväisiä Filippa K:n housuja yritin yhteen otteeseen jopa myydä kirpparilla. Eivätpä menneet kaupaksi ja hyvä niin, sillä nyt Eija pienensi liian löysän vyötärön ja siisti epämääräisiä päärmeitäni. Sain käyttööni ihan kivat keväthousut!

Nämä myyränväriset palvelevat varmasti huolimatta siitä, että hieman korkeampi vyötärö taitaa olla muotia nyt toisin kuin ostohetkellä kuusi vuotta sitten. Peppupuolikin on ihan ok, sillä housut eivät ole sieltä aivan pinkeät (kuten yleensä muuten sopivan kokoisten/pituisten housujen kohdalla) vaan löysemmin (eli tyylikkäämmin) istuvat. Tuskin minusta vieläkään housutyttöä tulee, mutta ihan mukavaa vaihtelua tämä housuilu on! Minullahan on housujen kanssa jokseenkin samanvärinen syys/kevättrenssi ja uudehko Your Face-laukkukin. :)

Romanttinen pusero on puolestaan alelöytö joulun jälkeen. Merkki taitaa olla Vilan Object.

Eipä muuta kuin hyviä viikonloppuja! Masun pohjassa alkaa jo hieman kihelmöidä, sillä teemme kaupat ensi tiistaina. Sitten uudenkodin avain on vihdoin kourassa ja pääsemme mallailemaan tapettivaihtoehtoja ihan paikan päälle. Olen muuten saanut päähäni, että haluan sitä kirsikkapuu-tapettia makuuhuoneen sijaan olohuoneen muutamalle seinälle ja jompaakumpaa sinisävyistä (se toinen on oikeiastaan sinivihreää) kiurutapettia makkariin. En osaa vain päättää, äh! Pitää siis päästä ensin paikan päälle mallailemaan :)

Ps. Menossa on muuten fiftari vai sikstari-äänestyksen viimeiset tunnit ;)

Ps 2. Tiedätkö muuten, mikä/kuka oli housukaartilainen? :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Freelancer´s fashionblogin Ulrikalla on "Ken kiuruista kaunein" makuuhuoneessaan. Näkyy esim. tässä postauksessa:

http://freelancersfashion.blogspot.com/2011/02/wednesday-casual-and-mid-week-blur.html

Minäkin mietin vielä toisinaan, olisiko pitänyt valita kiuru eikä vaaleanpunainen "kultalautanen", johon päädyimme. Jotenkin minun tekee mieli vaaleanpunaista makkariin! Näin muuten Tapettitalossa Helsingissä myös siniharmaata Kiurujen yötä.

Päärynälle istuvat housut olen löytänyt NP:n eli naisten pukutehtaan mallistosta. Minulla on NP:n farkut, puuvillahousut ja suorat housut. Tehtaanmyymälä on Lahdessa, Helsingissä myy ainakin Sokos.

Kiinnostavia aiheita blogissasi!

Terveisin Anna

Mimosa kirjoitti...

Kivat housut ja koko asu! Edelliseen kommenttiin viitaten, NP:lle vaan. Tee retki tänne päin :)

Mimo kirjoitti...

paitsi että myymälä löytyy kyllä Turustakin..

www.np-collection.com/index.php?option=com_content&view=article&id=48&Itemid=2&lang=fi

AnnaS kirjoitti...

Hyvännäköinen asukokonaisuus! Dieselillä on hyvä farkkumalli (muistaakseni Ronhar), ainakin omalle päärynälleni sopiva.

Housukaartilaiseksi kutsuttiin kansalaissodassa taistelleita punaisen puolen naisia. Monelle kävi huonosti -varsinkin jos oli housut jalassa :(

Turun Tilda kirjoitti...

Anna: Kiitos monista hyvistä vinkeistä :) Alkoi taas arveluttaa, että pistäiköhän tosiaan sittenkin laittaa vaaleanpunaista kiurua seinille, niin kivalta tuo Ulrikan tapetti näytti...

Kiva, että blogin aiheet ovat kiinnostaneet :)

Mimo: Kiitos vinkistä :) Olenkin tuon myymälän huomannut, täytyy visiin käväistä sisäpuolellakin :)

AnnS: Kiitos vinkistä :) Ja kymmenenpistettä ja papukaijan merkki historian tiedoistasi ;)

B kirjoitti...

Sulla on aivan mielettömän ihana tyyli - löytyisipä joku aamu minun vaatekaapistani yhtä ihania mekkoja, hameita ja paitoja, jne..! Taidankin ammentaa vaatekomeroani ja tyyliäni sinulta.. :)

Turun Tilda kirjoitti...

B: Kiitos kohteliaisuudesta :) Onhan noita mekkosia ja muita kertynyt vuosien varrella. Periaatteeni on kuitenkin, että yritän elää mahdollisimman pitkän elämän garderoopini kanssa - vanhaa kunnostaen ja näin yhteistä taivalta lisäten :)