keskiviikko 2. maaliskuuta 2011

Niin klassista

Jännä juttu. Huomaan hakevani kaupoista yhä enemmän vaatekappaleita, joita voisin kuvitella käyttäväni vielä kymmenen vuoden päästäkin. Tällä kertaa aloin jo miettiä, herättääkö pukeutumiseni kehties jo pahojakin ysäriviboja. Tuon ajan juristitrillereissä, naiset (tyyliin Rene Russo), pukeutuivat aina kapeaan hameeseen ja silkkipaitikseen. Hiukset olivat tuuheasti tupeeratut ja meikki ruskeasävyinen...

Lasi maitoa ja jäinen äidin pulla. Niistä koostuivat teini-Tildan rattoisat elokuvahetket... Siksiköhän tämäkin paita tuntui heti niin tutulta ja turvalliselta? ;)

paita - Vila

2 kommenttia:

Nooruska kirjoitti...

Mutta klassikot toimii! Munkin kynähameet ovat kaikki viiden vuoden takaa ja totean et sit taas joskus kun pitää näyttäää varteenotettavalta niin nämä tulevat taas! Paitis on ihana ja hitsi kun kaipaan ysärilakimiestrillereitä Firmaa, Pelikaanimuistiota etc.

Tilda kirjoitti...

Nooruska: Kiitos :) Noin minäkin ajattelen ja jotenkin en saa itseäni kyllästymään myöskään klassisen pukeutumisen perusvaatekappaleisiin. Ysäritrillerit ovat jotenkin tosi koukuttavia ja vertaan niitä aina uusimpiin tulokkaisiin. Ja aika harvoin uudet menevät edelle ;)