tiistai 1. helmikuuta 2011

Kesäisiä muistoja

Iltaista!

Olen maannut sängyn pohjalla puolet viime viikosta ja hyvän tovin myös tästä meneillään olevasta. Kuun vaihde on näyttänyt raikkaalta ja aurinkoiselta ikkunan toisella puolen, ja odotan innokkaasti hetkeä, jolloin pääsen nuuhkailemaan terveillä keuhkoilla raitista talvi-ilmaa. Siihen asti päädyn haaveilemaan vielä hieman lämpimämmistä keleistä, ja piristyksekseni kaivoin blogini uumenista koko joukon kuvia viime kesältä.

Enpä muuten tiedä, mahtaako tyylini olla sittenkään kovin yhtenäinen noiden kuvien perusteella...


Vai mitä mieltä sinä olet?

Maltan tuskin odottaa ensi kesää, koska oletan, että silloin ehdin pitkästä aikaa tehdä muutakin kuin stressata keskeneräistä tutkintoa. Mutta kyllähän tuo viime kesäkin näytti sisältäneen monen monta leppoista hetkeä :)

Mukavaa illanjatkoa kaikille :)

5 kommenttia:

Mimosa kirjoitti...

Aivan ihana varsinkin tuo kuva missä istut veden äärellä laiturilla! ah, mikä levollinen ja autuas fiilis siinä! Ja kaunis!

Paranemisia Tilda!

Mimo

Fantome kirjoitti...

Mielestäni tyylisi jopa on yhtenäinen. (Vaikka senhän voi toisaalta mieltää positiiviseksi tai negatiiviseksi asiaksi.) Suomen neljä erilaista vuodenaikaa vain estävät sellaisen absoluuttisen yksinkertaisuuden ja punaisen langan pukeutumisessa.
Sulle mainiosti sopiva vaaleanhaalea väriskaala, vyötärönkorostus, vain aavistus paljasta pintaa sekä romanttisuus näyttävät olevan perustana. Ammatin puolesta mausteena klassisuutta ja menneiden vuosikymmenten muotioikkuja. Näin minä amatöörinä kuvailisin sun tyyliä. :)

Uusi Aamu kirjoitti...

Oi ihana kesäfillistely! Eilen sen juuri tajusin, että vilkkaan kevään ansioista kesähän on juuri kohta täällä :)

Turun Tilda kirjoitti...

Mie eli mimosa: Kiitos paranemistoivotuksista! Erittäin sitkeää flunssaa on liikkeellä! Kuva on otettu häämatkalta, paljon ihania muistoja :)

Fantome: Kiitos, mielenkiintoista kuulla ulkopuolisen silmin :) Hmm... herää uusia ajatuksia, mihin suuntaan omaa tyyliä haluaisi ehkä kehittää. :)

Uusi Aamu: bloggaat siis Japanista? SIellä kevät tosiaan tulee varmasti nopeammin kuin tänne Suomeen!

Uusi Aamu kirjoitti...

Juu kevät tulee nopeammin...eihän täällä ole tänä talvena kuin kerran näkynyt luntakaan (siis Tokiossa), joten eipä tarvitse odottaa sitä loskakautta :)