torstai 20. tammikuuta 2011

Oman elämänsä Koko Kaneli

Tervehdys jälleen!

Pitkästä aikaa olen aivan innoissani päivän asustani :)

Uhkailin joskus pukeutuvani oppituntieni teeman mukaisesti. Tämän päivän barokkiperuukit jäivät kotiin, mutta eurooppalainen ihminen -kurssin sisältöihin kyllä istuu myös 1920-luvun avantgardismi ja samoihin aikoihin tiensä muotimaailman huipulle raivannut Coco Chanel.

1900-luvulle asti tuskin ehdin kurssillani, ja siksipä otinkin förskottia näin pukeutumisen suhteen :) Oma versioni Chanelista on ehdottomasti ihan oma eikä ortodoksinen yritelmä, vaikkakin neulenutun mustat kanttaukset istuvat mielestäni ihan mallikelpoisesti esikuvani tyyliin. Mitäs mieltä te olette!Ps. Teettäkää hyvät siskot ompelijalla mittojenne mukainen kynähame. Parempaa vaatekaapin pelastajaa ei voi olla! Varmasti Coco Chanelkin suosittelisi samaa ;)

Mukavaa lopputorstaita ja lopuksi vielä tuota niin koukuttavaa 2010-luvun Depeche Modea:Päivän asu:

hame - VintagEija`s

nuttu ja rusettipaita - H&M

kengät -Vagabond

kuvat: 1, 2, 3

11 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Aivan upea asu! Mulla ei ole muuta lisättävää. :-)

Tessa kirjoitti...

Upea, todellakin! Ja täällä mitään hameita uskalleta teetättää, täällä toivotaan jatkuvasti sitä -5 kg ihmettä...

marja kirjoitti...

I-H-A-N-A! tuossa asussa on kaikki kohdallaan! :)

J. kirjoitti...

Asu on kyllä kerrassaan hurmaava :) Oij!

Olga kirjoitti...

Yhdyn ylistyskuoroon ja totean, että kerrassaan ihana asu! Jahkailin tuon samaisen neulenutun kanssa H&M:lla aikoinani, mutta koska ruskeasta (joka sopii paremmin väreihini) ei ollut oikeata kokoa, luovutin. Nyyh, harmin paikka. Mietin jo, kuinka musta rusetti sopisi rinnukseen noiden mustien kanttausten kaveriksi, mutta kun ei niin ei...

Turun Tilda kirjoitti...

Bisquits: Kiitos :) Tänään pukeutuessa tuli oikeasti sellainn olo, että jesh - olen oman tyylini löytänyt!

Tessa: No sitten sen jälkeen! Mulla ei laihtumista tapahdu takalistossa lainkaan, kaikki lähtee lähinnä sormen päistä, niin siinä mielessä oli ihan turvallista teettättää hame. Toki pitää toivoa, ettei sitten puolestaan lihoa sieltä alaosasta, kun sinne ne kilot ekana tulevat ;)

Marja: Kiitos :) Jotenkin palikat vain osuivat kohdalleen !

Jenmilda: Kiitos :)

Olga:no voi harmi! Mä en edes tiennyt, että näitä oon ollut ruskeinakin. mustia oli alehintaan kympillä. Toivotaan, että keväällä valikoimiin tule lisää kivoja ruskeasävyisiä rusettipaitoja!

Nimetön kirjoitti...

Toteuta nyt vihdoinkin uhkailusi ja pukeudu oppituntisi mukaisesti.
Ovathan oppilaat nähneet :) mm. kuvapalvelun kautta pukeutumisesi ja lausahduksesi.
Jos nyt pitää verrata vanhaa ja uutta keskenään..
Hoikkuus ok. kulmikkuus no, bat ajan kanssa ok

Tiia kirjoitti...

Olen tässä aktiivisesti etsinyt uusia blogeja ja täytyy sanoa, että tämä asupostaus on paras löytämäni pitkään aikaan! Sait minusta vakkarilukijan.

Minäkin olen hulluna Cocoon.

Tilda kirjoitti...

Liirum: Hmmm. Vaativaa yleisöä ;) Sanotaan näin, että nuo vanhemmat vuosisadat ovat omien varastajeni puolesta ehkä vähän heikommin edustetut. No, jos pidän tätä blogia vielä kolmen vuoden päästä, lupaan ja vannon toteuttavani uhkailuni!

Tiia: Hei, kiva kuulla! Tervettelua seurailemaan :) Bloggaan nykyään jonkin verran harvemmin kuin blogini alkuaikoina, mutta eiköhän täältä jonkilaista puvuntynkää melkein viikoittain tule. Nyt on sen verran kiirus elämässä, että haasteellisemmat postaukset (kuten kirja-arviot) jäänevät vähemmälle.

Elina kirjoitti...

Hieno asu! Mulla on tuo sama villatakki, mutta olen yhdistänyt sitä enemmän kellottuvaan helmana kuin kynähameeseen. Toimii kyllä molemmissa.

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Kiitos kommentista! Tällaiset vajaamittaiset neulenutut ovat kyllä omimmillaan korkeavyötäröisten kellomameiden kera. Suosin jälkimmäisiä itsekin tyylini kulmakivenä :)