sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Evergreen Garderobi

Iloisia uutisia Turusta! Kaupunkimme pieni vintage- ja second hand-myymälöiden valikoima on saanut kaivattua laajennusta, sillä Kärsämäen Leaf Centeriin on avattu uusi alan liike nimeltään Evergreen Garderopi. Minä sain vinkin uutuudesta Sallan blogista!


Evergreen Garderopin toiminta-ajatus on myydä huolellisesti kunnostettuja ja silitettyjä second hand -vaatteita ympäristötietoisille ja muotitrendeistä riippumattomille pukeutujille. Valikoimissa on vaatteita ja asusteita niin arki- kuin juhlapukutumiseen. Joukossa on vanhempaa vintageksi luokiteltavaa 1950- 70-lukujen vaatetusta sekä uudempaa second hand-vaatetusta aina 1990- ja 2000-luvuille.


Evergreen Garderopista on mahdollista saada stailauspalveluita, jos esimerkiksi suunnittelee jonkin vuosikymmenen teemajuhlia. Vaatteita voidaan myös muokata jokaiselle sopiviksi erikseen hinnoiteltuna palveluna. Evergreenilta avataan lähitulevaisuudessa myös nettikauppa, joten muutkin kuin turkulaiset pääsevät piakkoin nauttimaan liikkeen valikoimasta :)


Evergreen Garderopi oli mielestäni aivan mahtava tuttavuus. Vaatteet ja asusteet olivat kuluttajaystävällisesti hinnoiteltuja, varsinkin, kun vaatteet olivat huolella kunnostettuja. Hintataso oli monien mekkojen kohdalla siinä 15-30 euron hujakoilla. Evergreenin valikoimaan kuului myös aivan ihastuttavia laukkuja. Yllä oleva nahkainen ihanuus löysi kodin serkkuni luota :)

Minä puolestaan kartutin retro-mekkokokoelmaani tällaisella "svedu-tyttö-leningillä" ;)

Suosittelen visiittiä paikan päälle valikoimaan tutustumaan. Evergreen Garderopi löytyy osoitteesta:

Kärsämäentie 35B (Leaf Center)

Avoinna
ke-pe klo 15-19
lauantaisin klo 10-16

Mukavaa sunnuntaita!

4 kommenttia:

Sonja kirjoitti...

Itsekin kävin lauantaina tutustumassa ja tein pari löytöäkin. Liikettä pyörittävä nainen oli hauskan boheemi. Seisoin klo 10.10 pärisyttämässä ovisummeria ihmetellen, miksei mitään tapahdu. Pian pihan toiselta puolelta pyyhälsi täti pahoitellen myöhästymistään. Tallustimme yhdessä avaamaan liikkeen, täti laittoi musiikin päälle ja tuli haastattelemaan minua omasta tyylistäni ja vintagesta. Superkiva paikka!

Turun Tilda kirjoitti...

Sonja: Juu, liikkeen pitäjä oli ihana! Meillä hän lupasi keittää kahvit, kun tulemme seuraavaksi ;) Paikasta tullee tyttöretkien vakiokohde ;)

Hanstu kirjoitti...

Oi! Kaveri vinkkasikin putiikista, vaan enpä olisi uskonut sieltä tekevän noin hienoja löytöjä kuin tuo ostamasi raitamekko! Täytyykin tehdä retki Leafille :) (öö tai siis entiselle Leafille :D)

Turun Tilda kirjoitti...

Hanstu: Suosittelen! Omistaja on tosi mukava rouva ja kertoo mielellään tarinoita kaikesta vaatteisiin liittyvästä :)