lauantai 8. heinäkuuta 2017

Hellesään Marimekko ja uusi lempipaikka patiolla

Tervehdys!

Täällä taas, vaihteeksi kotona. Pää on sopivasti pökkyrällä viime öisestä unikoulusta nro kaksi - eihän se samassa huoneessa nukkuminen vieraisilla ihan parasta pikkuihmisen mielialalle tee - varsinkaan kun pukkaa ensimmäisiä hampaita. Nyt onkin sitten pidettävä kuri ja järjestys loppukesän ajan neidin unimaitojen suhteen. Muuten töihin palaamisesta tulee kauhiaa...


No, levottaman yön (ja ahkerien aamuisten vesileikkien) vuoksi isi ja muut rakkaat painuivat päikkäreille ja minä käytin hyödykseni tilaisuuden ja kuvailin uusinta väsäilyämme. Kuvissa lehahtelee myös räiskyvän oranssi helle-Marimekkoni (huutislöytöjä) 1970-luvun alkupuolelta. Se on oikein käypä nyt imetyskesänä, vaikka toivottavasti muuntuu vielä astetta istuvaisemmaksi tuon rupeaman jälkeen. Näissä napillisissa mekoissa rintavarustuksen kohta joutuu aina hieman tiukille.Mutta mitäs väsäilimme? Saimme vihdoin paketista ulos jo viime kesänä hankkimani Eko-tuolin. Olin ihaillut jo useamman suven niitä, mutta Stokkan viimekesäinen kantistarjous houkutti sellaisen hankkimaan. Ihanaa! Nyt äidillä on oma kahvittelupaikka patiolla. Tänään jostain pitkin laineita kantautui jytää... Epäilen vahvasti Ruisrokkia reilun 30 kilometrin päässä ;)


Tällaista tänään! Toivottavasti tällaiset mittättömän oloisestakin postauksesta (ja vielä kauheassa täysauringonpaisteessa otetuissa kuvista) on teille pientä iloa.

Leppoisaa ja hyväunista viikonloppua kaikille, myös meille :D

1 kommentti:

Karkkis kirjoitti...

On iloa, etenkin kun on noin pirteä mekko!

Nuo tuolit ovat kyllä hienoja ja vaikuttavat mukavilta.