torstai 20. huhtikuuta 2017

Vickan teki sen taas!


Torstaista!

Jotkut asiat ovat ja pysyvät. Tiettyjen kuninkaallisten arkiedustustyyli on asia, josta olen ammentanut ideoita omaan (työ)pukeutumiseeni iät ja ajat. Jos Cambridgen herttuatar Catherinen takkityyli on pettämätön, on silti Ruotsin Vickanin tyyli (ja persoona) kaikin puolin lähempänä sydäntäni.

Miten kuninkaallinen tyyli syntyy? Se on yhdistelmä peittävyyttä ja naisellisuutta leninkien muodossa - siveä hameen mitta, hihat, pieni kaula-aukko, tyköistuva malli, jokin koroste vyötäröllä sekä korkeat korot.

Vickanin lisä tuohon edellämainittuun on se, että hän edustaa hienosti oman maansa brändejä eikä kaihda halpamerkkienkään vaatteita. Parasta on kuitenkin se, että hän käyttää samoja vaatteita useamman kerran - selkeä kannanotto kestävämmän tyylin puolesta.


Tulevan kuningattaren kierrätys ulottuu myös mamin vaatekaapille. Taannoisella Japanin matkalla Vickan pukeutui Silvian kolttuun 37 vuoden takaa! Ottaisin tuon ihanuuden omaan garderoopiini vaikka heti! Ihania palleroita värikkäässä (muttei silmille iskevässä eikä yhtään 70-luvun tyyliltä näyttävässä) mekkosessa ja sievä kaulalle solmittava huivi...

I Like! Entäs sinä?

Ilmiantakaapa tyyliblogeja Vickanin tyyliin. Tahtoisin niitä lukulistalleni!

Ps. Vadelmavenepakolaisuuteni alkaa saada hieman huvittavia piirteitä. Olen viime viikkoina ollut näkevinäni tyttäressäni Bernadotten piirteitä :D Kaisla on edelleen vaan niin erinäköinen kuin itse olen: tosi tumma iho, kulmat sekä ripset. On ihan eri näköinen kuin minä tai Alvari. No, miestäni on luultu turkkilaiseksi tai pohjoisitalialaiseksi vaikka onkin ihan vaan sinisilmäinen turkkulainen ;)

Mukavaa viikonjatkoa!

Kuva Ilta-Sanomien sivuilta

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kävin oikein Svensk damtidningin sivuilla ihailemassa tuota mekkoa sekä Vickanin että Silvian päällä. Ihanaa kierrätystä ja miten mainiosti puku sopii sekä äidille että tyttärelle. Ja molemmat ovat mahtavia persoonallisuuksia ainakin näin etäältä katsottuna.

Vakkari

Karkkis kirjoitti...

Ei varmaan yllätä, että minusta mekko on ihan nappi! SOpisi varmasti sinullekin. Minustakin Vickanin tyyli on ihana ja yhtä aikaa moderni ja ajattoman tyylikäs.

Anonyymi kirjoitti...

Tyylikäs! Kierrätystä parhaimmillaan. Vickan näyttää hyvää esimerkkiä. Löytyykö kenties muitakin tyylikuningattaria?

T:H.