maanantai 4. huhtikuuta 2016

Kolmet toisen käden kengät kesään

Tervehdys taas!

Kevät taitaa selvästi olla jo se vallitseva vuodenaika, joten minäkin innostuin jo hiukan haaveilemaan siitä, miltä kesäinen garderoopini voisi näyttää. Vanhoilla rakkailla aarteilla toki mennään, mutta tässä kevättalven mittaan kenkäkokoelmani on täydentynyt kolmilla kesäisillä menopeleillä.



Kahdet uusista kengistäni ostin Kårenin maaliskuun kirppistapahtumasta.

1. Ensinnäkin, nyt minullakin on sitten tohvelit!

Trendit vaikuttavat minuun vähän hitaanpuoleisesti. Tohveleiden suhteen minua on arveluttanut erityisesti se, että tällainen kinkkureisi näyttäisi todennäköisesti hölmöltä matalien lattajalkineiden kanssa. Käytänhän minä toki tennareita ja balleriinoja, mutta molempia voi käyttää mekkojen kanssa. Sen sijaan olin pääni sisällä fiksaantunut siihen, että toffeleita käytetään lähinnä hieman pussittavien housujen kanssa. No, kattia kanssa! Enköhän minä oman tyylini löydä. Plussaa joka tapauksessa kenkien merkistä (eräs suosikeistani) sekä väristä, joka istunee minkä väriseen asuun tahansa. Maksoin näistä Wondersseista 15 euroa.


 2. Samaisesta tapahtumasta löysin myös korkkaamattomilta vaikuttavat Vagabondit kolmella eurolla. En tiedä, onko kenkien päällinen nahkaa, mutta ainakin sisävuori on. Ei paha, vai mitä ;) Vaikka kenkien korko on huomaamaton, se sirontaa jalkojen muotoa. Vagabond on muuten varmaan ainoa kenkämerkki, jolta uskallan muuten ostaa kengät sovittamatta. Tiedän, että merkin koko 37 mahtuu minulle varmasti - kiitos leveän lestin :)
 

3. Viikonloppuna piipahdin pitkästä aika myös Turun Humalistonkadun UFF:lla. Uusi kevät sesonki näyttäisi juuri startanneen, joten suuntasin toiveikkaana alakerran vintageosastolle. Tällä kertaa ei tärpännyt vintagemekkojen suhteen, mutta satuin ohimenen vilkaisemaan kenkähyllylle, ja kappas!


Siellähän ne olivat - unelmieni 70-lukulaiset nahkakorkkarit suoraan Mallorcalta! 

Omistin taannoin samanmalliset mustat tolppakorkokengät, mutta myin ne vuosi sitten pois, kun kantapääni eivä tihan mahtuneet kyytiin ;) Nämä sen sijaan nämä 13 euroa maksaneet yksilöt ovat juuri oman kokoiseni ja täydellisen väriset konjakin värisen nahkalaukkuni pariksi. 

Tolppakoroista vielä sen verran, etten välitä sellaisista vuosikymmenen alun övereistä ABBA-koroista, mutta tällaiset hienostuneemmat yksilöt saavat kyllä sydämeni sykkimään :) Sitä vain jäin miettimään, että voisivatko nämä kaunottaret olla jopa jonkun teistä blogini varttuneemmista rouvaslukijoista tuoma tuliainen Välimeren lämmöstä ;)

Mukavaa viikon alkua!

Ps. Olen menossa myymään romppeitani Kårenin Kirppis nro neloselle 24.4. Ajattelin hankkiutua eroon vuosikausia kaapin pohjalla maanneista vaatteista, joita en ole käyttänyt kolmeen neljään vuoteen. Nykyvaatetta lähtee myyntiin pienin kirppishinnoin; vintagea ja suomalaista designia sitten hieman kalliimmalla. Joka tapauksessa, jos blogin lukijoissa on kiinnostuneita, niin voisin tehdä postauksen, jossa näkyy jonkin verran noita blogissani esiintyneitä myytäväksi tulevia vaatteita. Laittakaapa mahdollisen toiveen yhteyteen, haluatko nähdä mekkoja, hameita, puseroita, laukkuja, koruja, takkeja, vintagea, uudempaa vaatetta vai mitä ;)

4 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Katselin noita samoja 70-lukulaisia ihaillen, kiva että päätyivät noin hyvään kotiin! En tiedä, mikä on, kun platformit ja tolppakorot ovat alkaneet vetää puoleensa.

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Hauska yhteensattuma! Taidat kyllä olla yleensä hieman vanhemman vaatetuksen perään. Mulla kesän tulo saa yleensä aikaan 70-luku villityksen, koska tykäään niistä puuvillaisista maksimekoista. Tänä keväänä tiheään pyörineet kyseisen vuosikymmenen henkiset vaatemainokset (ainakin H&M, Lindex) ovat saattaneet samaten vaikuttaa allekirjoittaneen kohdalla ;)Hmm... vaikka en kaupasta vaatteita pääsääntöisesti ostakaan, niin eräs Lindexin korkeavyötäröinen uutuusfarkkuhame sopisi valitettavan mainiosti näiden klopottimien pariksi :p

Anonyymi kirjoitti...

Mekot ja hameet kiinnostaa kyllä :)
Mahtavia kenkälöytöjä!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos tiedosta, yritän tehdä kirppispostauksen ennen loppukuun livekirppistä :)