lauantai 27. helmikuuta 2016

Äiti ja poika kemutamineissa


Tervehdys!

Pidetäänpä tänään puheet lyhyinä ja mennään suoraan asiaan. Kävimme Alvarin kanssa synttäreillä. Juhlakalu oli henkilökohtaisesti kutsunut meistä jokaisen, mikä oli suuri kunnia!

Äiti sonnustautui pitkästä aikaa lempparivintagemekkoonsa (hankittu Eijalta) eli tuohon tässä blogissa niin monasti nähtyyn kirjastontätimekkoon. Alvarilla oli puolestaan toisen käden Pomp-farkut ja joulunjälkeisalesta löytyneet Popin body ja Newbie-nuttu.


Alvaria olisi kuvastilanteessa kiinnostanut poseeraamista huomattavasti enemmän kameranjalusta, mutta eräs keino tepsii meidän pikku-ukkoon AINA: "Tulepas Alvari tänne vähän siivoamaan! Siivoapa vähän pöytää, lampaan selkää, sohvaa yms." Poika tuntee ihmeellistä kutsumusta putsinkiin. Anoppilassa mammaa komennetaan suoristamaan maton reunoja (useamman kerran, kun ei olla ensimmäiseen korjaukseen tyytyväisiä), äidille tuodaan maasta nypittyjä roskia, ja lattioita kontataan rätti kädessä (tänään viimeisimmän kerran...).


Sanoisin, että nyt on jokin geeni hypännyt yhden sukupolven yli ;)

Mikä sinua jaksaa ihmetyttää lapsesi luonteessa/kiinnostuksen kohteissa?

4 kommenttia:

Marsa - Sininen Kuisti kirjoitti...

Kivat on kemutamineet! Lapsissa jaksaa koko ajan ihmetyttää ihan kaikki :-)

Anonyymi kirjoitti...

Vautsi molemmat!

Vakkari

Anonyymi kirjoitti...

Etkö joskus vuosia sitten esitellyt Anna-lehdessä ollutta värivuodenajoista kertovaa juttua? Miten löydän postauksen? Minkä vuoden lehdestä oli kysymys?

Turun Tilda kirjoitti...

Marsa: Kiitos ja niinpä! :)

Vakkari: Tackar och pockar ;)

anonyymi: Hei, pahoittelut hitaasta reagoinnista! Olen palauttanut kyseisen postauksen näkyviin. EN tiedä, näkyykö siitä minkä vuodne numerostaon kyse. Lehti on kyllä minulla tallessa, mutta vissiin varastossa. Löydät postauksen kuitenkin vuoden 2009 kohdalta.