tiistai 9. kesäkuuta 2015

Secondhand Pop up Forumissa 13.6.


Tervehdys!

Mielenkiintoisen kuuloinen Startup -yritys Thinger otti minuun yhteyttä kuluneella viikolla. Kyseinen yritys on kehittänyt mobiilisovellusta, joka keskittyy laadukkaiden vaatteiden myyntiin ja vaihtamiseen. Idean tarkoituksena on edesauttaa ympäristöystävällisempää elämäntapaa ja tehdä käytettyjen vaatteiden ostaminen ja myyminen helpoksi ja hauskaksi. Samainen yritys järjestää myös vaatteidenvaihtoiltoja sekä perinteisempiä kirpputoritapahtumia ainakin meidän koto-Turussamme.


Seuraava tällainen Secondhand pop up on nyt tulevana lauantaina kauppakeskus Forumissa klo 11-15. Tapahtuma keskittyy laadukkaiden secondhand vaatteiden myyntiin ja Thingerin lisäksi myymässä myös mukaan valittuja muita myyjiä kuten, heh, allekirjoittanut :D

Mukaan taidan ottaa ainakin hieman vintagea, Marimekkoa, Odd Mollya sekä edullisempaa kesävaatetta. Ehkä hieman myös koruja ja kenkiä. Katsotaan, mitä keksin. 

Todella hauskaa, että tällaisia kirpputorihenkisiä yhteydenottoja on alkanut tulla enenevissä määrin Kierrätyskeijut-vuoden myötä. Vinkkaan itse vuorostani mielelläni niistä eteenpäin.

Mukavaa viikonjatkoa!

Ps. Juttutoiveita voi edelleen jättää edellisen postuaksen kommenttilootaan. Kiitos sinne jo jätetyistä :)

4 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Kuulostaa mielenkiintoiselta! Täytyy yrittää muistaa piipahtaa.

Anonyymi kirjoitti...

Blogikirppistä ei ilmeisesti ole vieläkään luvassa :(?

Elina kirjoitti...

Ou jee, tänne pitää tulla! Toivottavasti muistan (imettäjän aivotoiminta---)

Anonyymi kirjoitti...

Jos et saa kaikkia myytyä, voitko myydä loput blogissa tai huuto.netissä?
Voitko laittaa kuvia, että mitä kaikkea oikein myit?