sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Hermolepoa vihreässä


Sunnuntaita!

Klikkasin äsken itseni ulos Moodlesta, ja ansioäidin itseopiskelukurssit on nyt 80 % tehty. Ajattelin, että kirjoittelen vaihteeksi kuulumisiani tänne blogiin, mutta postaukseen lataamieni kuvien orastava ja intensiivinen vihreä imi sanani. Tai oikeastaan viimeiset ajatukseni.Paljon on tapahtunut - kaikenlaista pientä, mutta tällä kertaa en osaa pukea päivien kulkua sanoiksi. Liikkuvasta junasta on vaikea hypätä toiseen.


Taidan jatkaa vihreää terapiaa kitkemällä pihaa loppupäivän. Ehkä löydän lisää luonnon uskomattomia yksityiskohtia, joita hämmästellä. Toivottavasti saan myös lisää energiaa.


Sitten onkin vuorossa opo-opintojen lopputyö. Ennen juhannusta sen on oltava purkissa. Onneksi tehokkaan miehen rinnalla oppii tehokkuutta.


Mutta kerropa sinä, mitä haluaisit lueskella tästä blogista tämän kesän aikana.

Kuulemisiin!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Haluan lukea mitä tahansa. Tykkään todella paljon blogistasi. Jos kuitenkin pitää erityisesti jotakin mainita, niin postaukset äitiyteen liittyen on sydäntä lähellä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Turkuaiheita ja jotain kevyen henkevää kesäisestä elämästä kiitos!

Anonyymi kirjoitti...

Ihan mitä tahansa - äitiydestä, opinnoista, vaatteista. :) Olipa muuten kiva nähdä edellisessä postauksessa tuo "muumimekko" ylläsi. Se on tosi kaunis, etkä ollenkaan näytä siinä tuhdilta! - Lotta

Anonyymi kirjoitti...

Kaikki aiheet käyvät, mutta erityisesti toivoisin postausta hatuista. Nyt kun tulee taas lämpimät kelit ja aurinko porottaa, niin haluaisin tietää, millaisilla hatuilla Tilda suojaisi päänsä :)