maanantai 16. helmikuuta 2015

Pilkahdus Alvarin huoneesta


Maanantaista!

Meillä oli supersiivouspäivä eilen, sillä saamme tänään erityisiä vieraita pitkästä aikaa. Mummi ja ukki saapuvat kyläilemään!

Yläkerrassa on koottu viime viikkoina varsinaista tavarapalapeliä erään uuden huutonet-löydön vuoksi. Vihdoin osat loksahtivat paikoilleen - ainakin toistaiseksi. Voipi kuiteskin olla, että nyt saa kierrätyshuonekalulöydöt jäädä vähäksi aikaa huutamatta, jotta tilanne vähän rauhoittuu. Seuraava projekti voisi olla vihdoin viimein tuo pojan huoneen tapetointi - kunhan jäätävä veden tasausmaksun jälkeen saadaan vähän roposia säätettyä tilille... Tässä blogissa eletään siis ihan normaalia tavallisen ihmisen talouskuria - kaikkea ei voi hankkia heti, vaikka mieli tekisi!


No, samalla kun vieras-/työhuone on jälleen muuttanut muotoaan, saatiin Alvarinkin huonetta jälleen siistittyä. Poikahan ei tosiaan vielä huoneessa asu; se on tällä hetkellä lähinnä vaipanvaihtotilana ja Alvarin tavaroiden säilytyspaikkana.

Kotona vietettyjen nimiäisten vuoksi alakertaan tarvittiin lisää tilaa ja siksi keinulammas on asutellut yläkerrassa nyt tovin. Äidin tosi vähälle käytölle jäänyt imetystuoli nököttää nurkassa (meillä syödään yhä makuulla; automatkoilla imetys kyllä onnistuu istualtaankin, mutta kumpikaan meistä ei oikein tykkään siitä).

Jättikokoinen Hemnes-lipasto, jota olin jo myymässä pois löysi paikkansa oven takaa. Se on osoittautunut varsin tarpeelliseksi Alvarin liinavaate- ja vaatevarastoksi. Saas nähdä nyt, miten tuon näätätaulun käy - tämän perheen vanhempi ikäpolvi pitää taulua vähän liian pelottavana pienelle lapselle. Oravataulusta sen sijaan kyllä tykätään (ja muistellaan omia kansakouluaikoja, jolloin vastaavaa taulua on käytetty piirrustuksen tunnilla kuulema ihan mallina!).


Hoitopöydän äärellä, neuvolan hymynaaman vieressä, roikkuu kiinalaisen horoskoopin eläimet. Saimme siskoni kanssa sen aikoinaan Kiinan tuliaisiksi omilta isovanhemmiltamme.


Hemnes-sarjan hoitopöytä on kierrätysostos eräältä lukijaltani. Tähtitasku ja -korit ovat H&M:n lastenosastolta.Sain vihdoin koottua ja ripustettua myös Adalmiinan Helmestä hankkimani Happy Lights-valosarjan. Sienijakkara tuli puolestaan mieheltäni joululahjaksi Alvarille (ja äidille).Tapettirintamalla olen päätymässä Ferm Livingin mintunväriseen Half Moon- tapettiin. Täytyy vain odottaa Elloksen uutta keväistä alennuskoodia!

Hieman on siis toki vielä pliisua, mutta ei kannata tehdä päätelmiä bloggaajan tyylistä ennen aikojaan :)

Mukavaa viikonjatkoa!

Alin kuva on lainattu Elloksen sivuilta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältä näyttää jo nyt! Sellainen pehmeä ja harmoninen tunnelma.

Tuo tapetti on aivan ihana, niin heleä ja raikas ja sopii hyvin eri ikävaiheisiin ja käyttötarkoituksiin.

:)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis huone Alvarilla ja tapettivalinta on oikein hyvä.

Vakkari

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos :) Tuo Ferm Living on mielestäni kelpo myös työhuoneeseen, joksi Alvarin huone joskus tullee muuttumaan...

Vakkari: Kiva kuulla :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Olisitko mahdollisesti luopumassa tuosta hoitopöydästä ennen syksyä? Täällä kiinnostunut ostaja 😊