tiistai 12. elokuuta 2014

Snifi snifi röh röh (ja lastenlauluista)!


Tiistaista!

Toivottavasti ahneus ei nyt käy lankeemuksen edestä... Otin nimittäin käyttöön sisustustyynyn, jonka alunperin ajattelin tuovani tuliaiseksi jollekulle perheenjäsenelle Lontoosta. Mutta emme raskineetkaan nyt luopua siitä. Emo Röh ja porsas Snifi päätyivät nyt sitten sulostuttamaan omaa olohuonettamme ja ehkä joskus tulevaisuudessa kenties poikaisen huonetta? Aika eläimellistä menoa ;) Pikkuiselle on tiedossa jo oravi-opetustaulu, keinulampas ja pullero pesukarhu :D


Tyyny löytyi muuten samasta ihanasta Greenwichin sisustusliikkeestä Lush Designsista, josta tein aiemmin kevättalvella postauksen. Olohuoneen sivupöydällä näkyvä kettupurkki on samasta liikkeestä ja ne valaisimet jäivät kaihertamaan mieltä... Olisi ihana, jos joskus poikaisen huonetta koristaisi tuon merkin valaisin.


En tiedä, kuinka paljon te muut odottavat/ odottaneet äidit olette jutelleet vauvelille. En itse ehkä olen kaikista ahkerin juttelija, mutta lauleskella olen yrittänyt. Olen pidättäytynyt 4-5 kappaleessa, jotta ne mahdollisesti jäisivät pikkuisen mieleen. Oma biisilistani on ollut Ihme ja kumma, Maailma on niin avara pikku-Lauri (oman pojan työnimellä), Jumalan kämmenellä ja Ih-hah-haa. En nimittäin oikein kunnolla ole muistanut ulkoa mitään kehtolaulua. Mitä te olette lauleskelleet? Vielähän jonkin kappaleen voisi ottaa listalle :)

6 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Sinistä unta tulee minun vauvani kuulemaan sitten, kun kuulee, sillä laulelen sitä edelleen ajoittain isoveljen uneen saamiseksi. Ei ehkä helpoin laulu, mutta jos on vähän laulunlahjaa..?

Nimetön kirjoitti...

Meillä luottolaulu on pieni tytön tylleröinen. En tuota raskaana erityisesti lauleskellut, mutta vauva-aikana kyllä tosi paljon kun kanniskelin huutavaa refluksivauvaa ja koitin opettaa nukkumaan. On se vissiin tehtävänsä tehnyt, kun nykyinen 2,5v. pyytää pahaan mieleensä (tai väsyyn tai pipiin) että "laula pieni tytön tylleröinen".

Nimetön kirjoitti...

Sinen uni, Vanhoja poikia viiksekkäitä ja Eppujen tuotantoa laidasta laitaan :)

Turun Tilda kirjoitti...

Elina: Sininen uni on ihana! mun ongelmani on olut se, että aina, kun alan laulaa sitä en muista sanoja. Pitääpä hakea täältä netistä ;)

anonyymi: Ihana laulu! Laulaisin varmaankin kanssa pikkutytölleni, jos sellainen olisi tuloillaan :)

anonyymi2: HIh, sittenhän babyn voi ottaa festareille heti suoraan mukaan, toki kuulusuojaimilla varustettuna ;)

Nimetön kirjoitti...

Itse lauloin Elton Johnin Your Songia, mutta pienen syntymän jälkeen en enää pystynytkään kuin hyräilemään. Laulu meni liiaksi ihon alle ja sai aina valtavat kyyneleet silmiin. Nyt pari vuotta myöhemmin laulun sanomaa on ihana lapselle laulaa, mutta sitä kaivattua tuttua laulua siitä ei meille sitten tullutkaan

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi3. Voi, se onkin tosi kaunis kappale :)