keskiviikko 27. elokuuta 2014

Pia & Paula äitiysmekko


Tervehdys!

Tässä raskauden loppumetreillä sain vihdoin haettua evakkopostista yhden raskausmekon, jota lienen käytän putkeen loput siistimpää pukeutumista tarvitsevat reissut.


Huusin noin kuukausi sitten tällaisen suomalaisen retromerkin Pia & Paula äitiysmekon. Sinänsä ajattelin, että ehkäpä mekko saattaa mennä vielä raskauden jälkeenkin, jos sitä kuroo tuosta vyötäröltä. Katsotaan nyt, haluaako sitä nähdä ainuttakaan raskauden aikana käyttäänsä vaatekappaletta vähään aikaan.... Kuitenkin mekko on mukavan graafinen; sopii jotenkin tähän syksyisempään  menoon.


 Asukuvien ottaminen alkaa olla aika vaikeaa ilman että näyttää jonkin sortin valaskalalta ;) Näytän ihan kaatuvan tuossa ekassakin kuvasssa, vaikka kädet ovat rennosti mekon taskuissa...

Eipä muuta tällä kertaa. Sivupalkin kyselyn osalta viedään viimeistä vuorokautta. Aika hyvinhän teitä lukijoita riittää huolimatta näistä elämäntilanteen muutoksista. Kiva huomata :)

Kuulemisiin!

3 kommenttia:

Lady of The Mess kirjoitti...

Minulla oli joskus tuolla kuosilla tunika - tai lieneekö ollut mekko, mutta käytin tunikana. Olin ostanut sen käytettäväksi ennen raskautta, mutta siitä kehkeytyikin oiva odotusajan vaate.

Anonyymi kirjoitti...

Tuossa mekossa raskausmaha on erityisen suloinen. Näytät nyt siltä, että pian alkaa tapahtua. Odotan jännityksellä.

Vakkari

Turun Tilda kirjoitti...

Lady: Hei, tämähän oli hauska kuulla :D Olet edustanut todennäköisesti mekon ensimmäistä aaltoa ja minä nyt sitten toista!

Vakkari: Kiitos :) Vähän tukala olo alkaa olla, vaikkakin olen toimeliaampi kuin kuukausi sitten. Minäkin alan jo toivoa, että alkaisi jo tapahtua!