sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Voittajat ovat...

Sunnuntai-iltaista!

Arvonnan tuloksen julkistaminen venähti nyt vähän, sillä jumituin töllöttimen eteen seuraamaan olympialaisten päätösjuhlallisuuksia. Se oli oikein hyvä valinta, sillä pidän venäläisestä estetiikasta, ja sillähän tuo spektaakkeli oli hyvinkin höystetty.

Sitten arvonnan tuloksiin. Kiitos ensinnäkin kohtuullisen runsaasta osallistumisesta! Ainahan sitä toivoo yhteistyökumppanin puolesta mahdollisimman suurta osanottajajoukkoa, ja tällä kertaa tulos tällaisessa pikkublogissa oli vallan mainio. Ja jos mietitään, millaisen laatutuotevinkkilistan me kaikki tämän yhteistyön tuloksena saimme, niin olen itse ainakin vallan ylpeä siitä, ja aion palata tutkailemaan kerran jos toisenkin tulevaisuudessa tuota infopläjäystä :)

Arvonta suoritettiin perinteisesti paperilippusia väsäämällä ja vetämällä ne luokka-arvontojen tyyliin piposta ;) Tällä kertaa mieheni karvainnen käsi suosi numeroita 11 ja 33 eli järjestysnumeroiltaan seuraavia kommentoijia:

Liisukka jätti kommenttinsa seuraavasti:

Luotan Nanson trikoovaatteisiin. Ne eivät petä. Kirpparilta metsästän kaikkea kivaa ja käytännöllistä.

... ja  Pauliina osallistui arvontaan seuraavalla kommentilla:

1. Myös minä omistan useat Vagabondit, muun muassa juurikin samat kuin kuvassasi. Ostan vähintäänkin yhdet Vagabondit vuodessa, enkä muista vielä heittäneeni yksiäkään menemään. Vagabondien lesti sopii vaivaisenluiseen lättänään jalkaani, koko talven olen tallannut läpi loskan Vagabondin talvisaappailla.

Nytkin päälläni on Nanson trikoomekko. Näitä toivoisin omistavani enemmänkin. Käytän todella vähän niin sanottuja kotivaatteita, mutta jos en kävisi töissä vaan häärisin kotiäitinä, pukeutuisin varmasti enemmän Nanson trikoomekkoihin, sillä niitä saa melko huoletta pestä ilman, että täytyisi heittää mekon edustavuudelle hyvästit heti muutaman pesukerran jälkeen.

2. En lähde enää metsästämään kirpputoreilta vaatteita (kuten nuorempana tein) vaan kotimaista lasia, astioita ja kirjoja. Kirpputorien vaaterekit tuntuvat olevan niin täynnä lumppua, riepuista H&M-vaatetta ja menneiden vuosikymmenten rumimpia tuulipukuja, että en jaksa enää penkoa, mutta silloin tällöin voi löytää jonkun ketjuliikkeen kerran juhlissa käytetyn vaatteen, mekon tai bleiserin - itselleni ne tulevat arkivaatteiksi.


Voisitteko voittajat ystävällisesti ilmoittaa yhteistietonne viikon sisällä blogini s-postiin turuntilda@gmail.com, niin voin postittaa lahjakortit teille. Muille kaikille vielä iso kiitos ja kumarrus osallistumisesta :)

Mukavaa illanjatkoa kaikille!

Ei kommentteja: