sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pihatunnelmia


Tänään ei ole tapahtunut oikein mitään kummallista; on ollut rauhaisa sunnuntaipäivä. Ääni on palailemassa ja kävimme tsekkaamassa kirppispöydän tilanteen.  Jatkoimme hyllysopimusta vielä viikolla. Jaksan muuten aina yllättyä sen suhteen, että mikä menee kaupaksi ja mikä ei. Onneksi tavara on liikkunut jonkin verran ja olen vain huojentunut, ettei noita roinia tarvitse enää tunkea kaapin perukoille. Loppuviikosta laitan varmaankin tavaroille 50 % alennuksen ja loput saa luvan lähteä vaikka UFF:in laatikkoon! Tilalle en todellakaan aio hankkia uutta - ikään kuin vanhat aarteet oikein kirkastuvat, kun ne eivät huku tavarapaljouteen.



Etupihamme on aika ankea ja mitätön. Sieltä täältä haalituilla lyhdyillä ja kanervakipoilla sen saa kuitenkin ihan mukiinmeneväksi :) Joulukranssi on muuten roikkunut ovessa kesät talvet kaksi vuotta, mutta ihan ok kunnossahan se näyttää olevan. Vanhan maitotonkan sain mummulan aitasta. Sen verran se on  meidän oven edessä ruostunut, ettei sinne meijerituotteita enää kannata kanniskella;)


Tämä oli tällainen valjun päivän välimallipostaus. Jotakin loistokkaampaa sitten joskus. Mukavaa työviikon alkua kaikille! Lupaan vastata vanhojen postausten kommentteihin heti aikataulun salliessa :)

Ei kommentteja: