sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Rakeita, rakeita ropisee...


Olimme juuri lähdössä naapureille kyläilemään, kun taivas veti pimeäksi. Tokaisin, että kohta taitaa tulla vettä ja kunnolla...No, ei tullut. Tulikin jotakin valkoista! Se ei ollut mikään räntäkuuro, vaan taivaalta alkoi ropista pienten mummojen kokoisia rakeita!


Aloin tietysti maukua autokyytiä 400 metrin mittaiselle matkalle. Mies nauroi "Ei, kun kumpparit jalkaan ja sontikka käteen!".Vihdoin Nokian Lundsten-kumpparit pääsivät sitten tosi toimiin! En voi sanoa kuin, että ne ovat todellinen nappiostos! Toivottavasti nuo kiilakorkoiset nilkkurikaunottaret ovat käytössä yhä viiden vuoden päästä kuten tuo ylläni ollut myyränharmaa syystrenssi. Laadukkaan takin ei tarvitse tarkoittaa aina Burberryn trenssiä, vaan tämä 50 euron takki Henkkamaukalta on ylittänyt kaikki odotukset. Toivottavasti laatututka on kehittynyt yhä paremmaksi tässä viime vuosina. Sen näkee sitten tuonnempana.

Eipä muuta kuin että hyvää tuleva työviikkoa ja muistakaapa osallistua edellisen postauksen arvontaan vielä ennen keskiviikkoa! Te lukijat, joita vintagehenkiset palkinnot eivät kiinnosta, voitte halutessanne osallistua kuitenkin tuohon sivupalkin kyselyyn tärkeimmästä syystä seurata tätä blogia.

Ps. Otan edelleen mielelläni vastaan vinkkejä hyvistä verhoomoista Turun seudulla :)

Ei kommentteja: