perjantai 13. syyskuuta 2013

Tildukan kissa- ja koirakaveri

Se on perjantaista sitten!

Jälleen esittelyssä on yksi kirppismekko. Tämä oli kyllä hieman siinä rajalla, että mitenkähän käy sekä mallin että materiaalin suhteen. Ajatelin kuitenkin, että 8 euroa ei ole suuri tappio ja ehkä saan sen jopa myytyä uudestaan, jos menee ihan pieleen...


Eli tsadaa! Say Hello to Tildukan elämän ensimmäiselle gepardilepardimekolle ;) Tämä on kyllä ihan kaameeta Saksan Liittotasavallan aikaista keinokuitumateriaalia, joka ei hajoaisi varmaan ydinsodassakaan, mutta kai tällaista nyt kerran kuussa kestää yllään pitää. Jo ihan sen takia, että se mahtui päälle ilman sovitusta. Mutta mitäs mieltä olette helman pituudesta? Pitäisikö hyhennyttää? Olisi silloin ehkä astetta muodikkaampi.Kengät ovat Vagabondin Jivet (pitäisi esitellä muuten mun Jive-kokelma) ja korut Accessorizelta. Nahkalaukku on kolmen vuoden takainen alelöytö Rils´ltä ja vyö Your Facen.
.


Mutta jottei päivä menisi ihan naukumiseksi, niin viikonlopun kunniaksi vähän haukkuakin Heikki Kuulan muodossa. Teitä on muuten tämän lauseen myötä varoitettu korvamadosta :) Kipale on tietysti omistettu omalle lempihauvalleni siskontytölle.


Mukavaa viikonloppua :)

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hauska mekko! vaikka ymmärrän kyllä epäilyttävyyden :) en tiedä mitä aikakautta tuo edustaa, mutta mielestäni tuo pituus on tuolle mekolle juuri passeli, en missään nimessä lyhennyttäisi.

mukavaa viikonloppua!

Juri Nummelin kirjoitti...

Kokeile punaisten asusteiden kanssa!

Elina kirjoitti...

Niin siis, kävi vanhanaikaiset ja kommentoin punaisista asusteista mieheni tunnuksilla :D pahoittelut.

Anonyymi kirjoitti...

Älä lyhennä. Tildalle sopii hameet yli polven menevät hameet hyvin.

Noora kirjoitti...

Jive-esittelylle kyllä! Itsellä on kahdet, mustat ja punaiset. Kolmansia harkitsen, alessa on näkynyt sinisiä, vihreitä ja keltaisia! Minulla on myös YourFacen avokkaat, samanväriset kuin sinulla kuvassa ja muutenkin ovat melkeen kuin jivet!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: kiitti! EHkä en sitten ala lyhentelemään, ilman vyötä tämä viakutti hieman kaavulta. Luulen, että mekko on joko 70-luvun lopusta tai 80-luvun alusta.

Elina: Hihii ;) Hyvä vinkki, täytyykin kokeilla :)

anonyymi: Ok :)

Noora: Ok!