torstai 3. tammikuuta 2013

Tilda vinkkaa - Avelia


Oih ja voih! Mieheni oli oikeassa. Turussa on tosiaan sisustusliike, jossa myydään tyylisiäni juttuja. Käsityöläiskadulla sijaitsevan Avelian valikoima koostuu rouheista, industrial-henkisistä huonekaluista, valaisimista ja muista sisustusjuttuista.Avelian valikoimaan kuuluvia merkkejä ovat muun muassa Beach House,  House Doctor, Bloomingville ja Broste. Liikkeen omistaja ei olisi kuulema laittanut koko putiikkia pystyyn, jollei olisi saanut valikoimiinsa Tolixin linjakkaita tuoleja.


Söpö kakkoslaatuinen pikkupöytä kiinnitti huomioni...


... samoin ihanat teollisuushenkiset kohdevalaisimet...


Kaksi asiaa kiinnosti minua kuitenkin kaikista eniten...


Nimittäin,  olisikohan jokin noista suurista valaisimista "se oikea"?


Toiseksi Aveliasta löytyi tuossa ennen joulua kuvailemiani rouheita puupöytiä. Keväällä valikoima kuulema täydentyy myös matalammilla sohvapöydillä. Täytyypä olla silloin skarppina!


 Jos kiinnostuit, niin käypä paikan päällä tsekkaamassa valikoima. Liike on auki seuraavasti:

Tiistai-Perjantai 10.30-17.00
Lauantai 10.30-13.30
Maanantait suljettu

Mukavaa päivänjatkoa kaikille!

3 kommenttia:

Kate kirjoitti...

Ihana! Millainen hintataso liikkeessä on? Mulla on putiikkifobia, enkä uskalla edes astua ovesta sisään, jos ajattelen, että kaikki on hirveän kallista. Pitäisi ehkä päästä eroon tästä vammasta, mutta joulun alla Kapteenskan myyjä katsoi päästä varpaisiin ja tunsin oloni taas köyhäksi opiskelijaksi. :-P

Petriina kirjoitti...

Kivalta näyttää, vaikka harvemmin tulee ostettua kotiin mitään uustuotantoa nykyään. Tosin, Tolixien kanssa oli annettava periksi, vanhoina niiden hinta olisi ollut ihan karmaiseva. Pitääkin laittaa tämä liike muistiin ja käydä tuolla seuraavaksi Turussa poiketessa.

Iloa vuoteen 2013 !

Turun Tilda kirjoitti...

Kate: Tuo on kyllä sitten liikkeen pitäjän ongelma enemmän kuin sinun, kannattaako karkottaa mahdollinen asiakas? Avelian myyjänä toiminut vanhempi rouva vaikutti ainakin todella ystävälliseltä, ei kannata pelätä. Hintataso on toki korkeahko; samansuuntainen kuin muissakin vastaavissa liikkeissä. Mutta ehkäpä, jos jotakin täysin omaan tyyliinsä sopivaa löytää, voisin kuvitella ainakin itse hankkivani säästöpossun sitä varten ;) Nuo lamput, joita katselivat maksoivat siinä 200-250 euroa.

Petriina: Hyvää uutta vuotta myös sinulle! Kannattaa vilkaista, jos vaikka uusien Tolixien tarve yllättää ;) Minun täytyykin hieman opiskella aihetta, kyseessä on ilmeisesti perinteisempi merkki?