torstai 8. marraskuuta 2012

Toinen jalka koululla, toinen opinnoissa...

Iltaista!

Päivän suurimmat riemun kiljahdukset liittyivät tänään lähikirjastolta tulleisiin tekstiviesteihin - pari varaamaani teosta oli saapunut puolentoista kilometrin päähän ilman, että olisin joutunut ravaamaan pitkin maita ja mantuja kissojen & koirien kera! Ihan loistava opiskelija-arjen helpottaja tämä uusi Vaski-järjestelmä, joka on yhdistänyt Varsinais-Suomen kirjastojen palvelut yhdeksi yhtenäiseksi tietokannaksi.Nyt pääsen vihdoin tutustumaan R. Vance Peavyyn, jota pidetään yhtenä uusimman ohjausajattelun  tärkeimmistä oppi-isistä. Onkohan tällä blogilla yhtään oposeuraajaa, joka perustaisi oman ohjausteoriansa pitkälti tämän tyypin teorioille?

Vieläkin tyytyväisempänä hyrisin, kun sain käsiini Opetushallituksen tuottaman Opinto-ohjaajan käsikirjan. Josko nyt viimein aukeaisi myös tälle aloittelevalle opolle hieman se käytännön puolikin. Ainakin teoksessa luvataan yhdistellä teoriaa arkiseen työhön...Töitäkin yritän tässä samalla tehdä. Tänään oli vuorossa taas svekomaanien ja fennomaanien sapelin kalisteluja, Ruotsin suurvalta ajan ihmeitä ja muuta sellaista.


Töihin sonnustauduin vanhalla ja vielä vanhemmalla. Muistin taas purppuraisen Hennes-hameeni, yhdistin sen violettiin nuttuun ja Gina Tricotin pitsipaitaan. Tällaisia  marjavärejä käytän eniten syksyllä. Keväällä on sitten taas heleämpien värien aika...


Mukavia unosia kaikille!

Ei kommentteja: