tiistai 9. lokakuuta 2012

Vickanin tyyliin


Tiistaista! Tämän päivän asu tuo mieleeni jostain kumman syystä kruununprinsessa Victorian.  Olisiko siinä jotakin samaa kuin Vickanin arkiedustusasuissa? Edes vähän ;)


Nyt jatkan opintojeni parissa. Käykääpä, jos vain viitsitte, äänestämässä tuossa sivupalkin kyselyssä. Voisin silloin tällöin tällaisina ruuhkaviikkoina (joita seuraavan vuoden aikana tulee riittämään) julkaista uudelleen vanhojen postausten parhaimmistoa. Muussa tapauksessa postaukset ovat vain tällaisia lyhyehköjä asupostauksia tai sitten hiljaisuutta. Olen kohdannut oman rajallisuuteni.

Mukavaa päivänjatkoa!

10 kommenttia:

SaraJana kirjoitti...

Äänestin että kelpaa vanhatkin postaukset, mutta mieluummin ehkä näkisin näitä ihania asupostauksia. :) Mullekin tuli heti mieleen Victoria tästä asusta! :D

Turun Tilda kirjoitti...

Sarajana: kiitos palautteesta :) Ei noiden tarvitse sulkea pois toinen toisiaan! Nyt en vain ehdi tehdä postauksia syvällisesti uusista aiheista!

Arya kirjoitti...

Kaunis mekko, ja koko asu toki myös! Vieläkö muuten Jyväskylässä toimii kasvisravintola Katriina (tai jotain sinnepäin) siinä lähellä kirkkopuistoa? Siitä sai ennenmuinoin opiskelijahintaan tosi hyvän keittolounaan, jos kasvisruasta tykkää...

Turun Tilda kirjoitti...

Arya: kiitos! En tunne Jyväskylää vielä kovin hyvin, mutta täytyypä selvittää. Kiitos siis hyvästä vinkistä!

Anonyymi kirjoitti...

Vanhoja juttuja on oikein mukava lukea, myös asupostaukset kelpaavat mainiosti. Mitä ikinä jaksatkaan oman aikataulusi puitteissa.
Kaunis mekko!

Anna kirjoitti...

Tosi kaunis mekko, mistä olet sen hankkinut?

Karkkis kirjoitti...

Kyllä jostain Vickanmaista asussa on. Hänellä on paljon yksinkertaisia kapeita mekkoja. Yhtä tyylikäs se on ainakin!

Minulle kelpaavat mieluusti myös vanhat postaukset, koska en ole tätä niin aktiivisesti aiemmin seurannut. Aina ei arkistoista löydä niitä helmiä itse!

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos armollisuudesta, sinä ihana anonyymi :)

Anna: Tämä on Sokokselta, viime vuoden Espritin mallistosta!

Karkkis: Juu, ovat tosiaan yleensä kapealinjaisia. Yleensä niissä on jokin mielenkiintoinen leikkaus sekä ripaus"siveellisyyttä";) Enemmistö vaikuttaa tälä hetkellä suvaitsevan vanhempiakin postauksia, joten ehköhän julakise niitä aina silloin tällöin.

Anonyymi kirjoitti...

Mekot ovat kovasti mieleeni tällä hetkellä. Mekkosi on minunkin makuni mukainen. Olen jotenkin kummallisessa mielentilassa: haluaisin punaisen mekon. Minä, joka en ikinä käytä punaista... Onneksi kaupoissa ei ole ollut yhtään sopivaa.
Ja kaikki postauksesi ilahduttavat minua. t. O

Wee Piglet kirjoitti...

Kyllä minulle lyhyet asupostauksetkin kelpaa, ja toki ne vanhemmatkin uusintana :)