perjantai 3. elokuuta 2012

Yksi johtaa toiseen - Part Two


Perjantaista!

Nonniin... Nyt siihen toiseen veskaan eli ensimmäiseen laukkuostokseeni. Mieheni mukaan pillastuin siis jo heti Helsinki-Vantaalla, kun näin merkkilaukkuliikkeet. No saattoihan se ainakin ulkopuolisen silmin siltä vaikuttaa, mutta kyllä tuota shakkinappulan siirtoa oli jo useamman vuoden ajan mietitty. Minna Parikan Maxinehan on kuulunut haaveisiini jo pitkään, mutta kuluneen vuoden aikana jouduin toteamaan useampaan otteeseen, että se, mitä minulta oikeasti puuttui, oli pieni sievä musta käsilaukku ilta- ynnä muihin menoihin - siis sellainen, mikä toimisi illanistujaisista hautajaisiin ja syntymäpäiväjuhlista parempiin työmenoihin. En tarkoita tällä sellaista varsinaista iltapukulaukkua, joita tulee tarvittua aika harvoin.


Laukku, jota mielestäni tarvitsin, on Longchampin Roseau.

Olkoon tämä nyt sitten valmistujais-/ 30-vuotislahja itselleni. Roseau on varmasti jonkun mielestä hieman pliisu, mutta menee varmasti vintage-henkisten mekkojen kanssa. Tämä oli tällainen varman päälle valinta :) Parikat kyllä edelleenkin kiiltävät silmissä, mutta mitäpä, jos vaikka viiden vuoden jälkeen kengät eivät enää mahdu jalkaan? Laukku mahtunee käskynkkään joka tapauksessa :) Hui, toivottavasti ostos ei ollut huti. Se on mielestäni sellainen siinä tapauksessa, jos alan panttailla veskan käyttöä!

Mukavaa viikonloppua kaikille :)

8 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tooosi kiva blogi, mutta lukijaksi asti en viitti sen takia, että missään kuvassa ei näy naamaa? Olis ok, jos kuvat olis otettu silleen, että naama ei kuvaan kuulu, mutta nuo sydämmet sun muut tilpehöörit + teiniblurrit on vaan ja ainoastaan noloja. Toivottavasti tulis ainakin joskus näkymään ihan ilman blurreja :)

Bisquits kirjoitti...

Todella kaunis laukku, hyvän valinnan olet tehnyt. :-) Yleensä en itse piittaa Longchampin laukuista, mutta tämä on kyllä poikkeus.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi:Kiitos palautteesta. Valitettavasti en voi näyttää naamaani, vaikka haluaisinkin, sillä näin pystyn säilyttämään melkoisen hyvin oman anonyymiyteni. Pohdin/olen pohtinut tässä blogissa nimittäin myös ammatillisia kysymyksiä, jonka takia en voi ottaa avoimenpaa linjaa, vaikka esteettisyyden nimissä olen usein harmitellut tietyn tunnelman katoamista kasvot peittämällä. Sydämet ovat käytössä taas ajan säästämiseksi. Samalla asukuvien asennot eivät väääristy luonnottomiksi, kutn aluksi kävi, kun otin kuvia ilman päätä. No, kiva että jokin kuitenkin miellytti, vaikket aiokaan tätä blogia jatkossa lukea. Mukavaa kesää :)

Bisquits: Kiitos! Mielestäni tuo neliömäinen muotokieli on kiva ja tarpeeksi keveä hamelaukuksi. Ainut mikä mietitytti tai edelleenkin hieman mietityttää on se, ettei laukussa ole vetoketjua vaan se suljetaan tuolla soljella. Mutta tuskinpa sieltä mitään tippuu, jos jotakin lähtee varkaan mukaan, niin sitten todennäköisesti koko laukku sisältöineen...

Kutri kirjoitti...

Linjakas laukku! Minä katson mielihyvin kaikkia muita merkkilaukkuja, mutta en Louis Vuittoneita, jotka ovat kohonneet kulttiasemaansa täysin minulle avautumattomilla ansioilla. En kertakaikkiaan pysty tajuamaan, mitä kaunista ihmiset niissä näkevät.
Kengät muuten onkin sellainen juttu, että jos haaveissasi on joskus saada perheenlisäystä, niin raskauden tai parin jälkeen saattaa hyvinkin huomata kenkäkokonsa kasvaneen puoli numeroa.

Anonyymi kirjoitti...

Mun on tuohon anonymiteettiin pakko sanoa, että kun oon blogisi käytännössä lukenu läpi (ja katsonut kuvat siis), niin uskoisin, että tunnistaisin sinut, jos tulisit kadulla vastaan... :p Mutta voin olla myös väärässä.

No mutta itse asiaan, ihana laukku. :) Mielestäni kallis ja ajaton laukku on siinä juuri parempi ostos kuin kengät, että laukku säilyy luultavasti paremmin. Lisäksi itselläni ainakin odotusaikana jalkaterä suureni jonkun verran (mikä on aika yleinen ilmiö käsittääkseni), joten kaikki vanhat kenkäni eivät enää mene jalkaan (mm. hääkengät, sniff.). Itse en ole suuri Longchampin ystävä, mutta tuo laukku on kyllä todella kaunis. Ja ajaton. Sopii varmasti ihanasti monenlaiseen asuun. <3

Anna kirjoitti...

Söpö laukku!!! Minulla on yksi pieni longchampin nahkalaukku, se on ollut tosi kiva ja ajaton.

Turun Tilda kirjoitti...

Kutri: Kiitos :) Nuo raskauden mukanaan tuomat muutokset kengänkokoon alkoivatkin juuri mietityttää. Ehkäpä ne Parikat voisi toivoa vaikka sitten myöhemmin, jos lapsia joskus itselle suotaisiin.

Saara: Kyllähän minut onkin tunnistettu, mutta päättömyys rajaa kuitenkin osan uteliaista pois. Ja jos joku varta vasten googlettaa opepohdintoja, niin ne naamalla varustetta arveluttaisivat. Kiitos kehuista :) Aloin juurikin miettimään noita raskauden vaikutuksia. 2-3 kertaa käytetyty Parikat harmittaisivat todella paljon!

Anna. Kiitos! Kiva kuulla, että Longchamp-laukku on ollut moneen muuntautuva. :)

Anonyymi kirjoitti...

Just sun tyyliin sopiva laukku.