torstai 2. elokuuta 2012

Yksi johtaa toiseen - Part One

Kai se on niin, että kun kerrankin teet päätöksen ja ostat jotakin kallista, niin sitten löydät heti perään jotakin vielä parempaa naurettavaan hintaan. Minulle kävi juuri näin Itävallan matkalla - täydellinen italialainen nahkalaukku alehintaan  a´29 euroa tupsahti silmieni eteen kaikissa mahdollisissa väreissä heti kun olin tehnyt sen elämäni ensimmäisen merkkilaukkuostoksen (ja en siis mitään suuruudenhullua). En sitten oikeasti kehdannut ottaa tätä myös hiekanvärisenä. Ajattelin kai, että superahneella on kuitenkin se paskanen loppu. Onhan? ;)


 Tämänpäiväiseen asuun sonnustautuneena voisin kuvitella aloittavani myös työvuoden sitten joskus reilun viikon päästä... Jos siis vain ilmat sallivat. Siitä kalliimmasta laukku ostoksesta sitten huomenna.

Ps. Sanokaapa, mitä pitäisi tehdä tuolle juurikasvulle ensi maanantaina. Hiuksista aion nipsaista ainakin 5 cm pois. Alan vihdoin uskoa, että puoleen selkään ulottuva prisessahiukset eivät vain ole mun juttuni. Hiukset näyttävät nIiin paljon tuuheammilta lyhyempinä. Hieman kyllä haikailen Julia Tymoshenko-lettikruununi perään, mutta realistinen on oltava!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

hih, mutta eikös tymoshenkollakin se letti ole lisäke? eli sellaista vain hankkimaan ;) itsekin olen kyllä sitä mieltä että lyhyemmät hiukset usein (ei tietenkään aina) näyttävät tuuheammilta ja huolitellummilta, pitkissä pitäisi olla tosi hyvä leikkaus ja väri yms. jotta ne eivät olisi tylsät ja "roikkuvat".ymmärsinkö oikein että olet kasvattamassa omaa väriä takaisin ja siksi tuskailet juurikasvun kanssa? joka tapauksessa ehdottaisin vaaleita raitoja, ne häivyttävät juurikasvua sopivasti ettei se enää ahdista :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Hee, jospa jostain löytäisi sellaisen aidon näköisen lisäkkeen ;) En oikein vielä tiedä, mitä tehdä... Blondissa värissä on se hyvä puoli, että se antaa sopivasti pitoa ja karheutta hiuksilleni. Toisaalta oman värin kasvattaminenkin kiehtoo. Raidat ovat tosiaan yksi hyvä vaihtoehto.