perjantai 10. elokuuta 2012

Piristystä katseeseen?

Heippa rakkaat lukijat!

Työvuosi on alkamassa, mikä tarkoittaa kohdallani, että silmälasien päivittäisen käytön kanssa olisi jälleen skarpattava (kotonahan voi aina vaikka käsillä tunnustella tietään eteenpäin... ;)). En ole edelleenkään valitettavasti päässyt oikein sinuksi rillien jatkuvan käytön kanssa. Tunnen itseni vähän liian usein näkymättömäksi hiirulaistädiksi ja että värini, piirteeni ja erityisesti silmäni katoavat jonnekin linssien taakse.Ajattelinkin piristää itseäni meikkauskurssilla. Haluaisin saada opetusta nimenomaan siihen, kuinka silmälasien kanssa kuuluisi meikata.Kysynkin teiltä, kuka sinun mielestäsi antaa täällä Turun suunnalla parhaat ehostusvinkit rillipäille?

kuvalähde täältä.

Ps. Huomioikaapa sivupalkin kysely :)

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ootko harkinnut laserleikkausta? Mä leikkautin mun silmät neljä vuotta sitten ja oon ollut tyytyväinen.

t. Salla äippälomalta

Turun Tilda kirjoitti...

Salla: Menisin itsekin jos voisin, mutta piilokarsastusta ei voi korjata piilareilla tai laserleikkausella. Vaivan kanssa lusitaan siis koko elämä... :(

Anonyymi kirjoitti...

Entä piilarit? Ja jos ne ei käy niin onneksi nykyään on niiiin ihania pokia, että niillä pystyy jopa lisäämään persoonallisuutta kasvoihin. Satsaa ostamalla parit kolme teri pokat, koska satsaat vaatteisiinkin. Ellet sitten ole jo tehnyt niin.

Satunnainen lukija

Turun Tilda kirjoitti...

Satunnainen lukija: Kuten tuossa vastasin Sallalle, en voi käyttää piilareita. Tai siis voin, mutta en näe niillä kunnolla. Lääkäri on kieltänyt piilareiden jatkuvan käytön. Kahdet ok lasitkin omistan, mutta mielestäni silmät eivät vain näy niiden takaa! Miinuslasit kai hieman pienentävätkin silmiä. Siksi ottaisin mielelläni niitä meikkauskurssivinkkejä.

Anonyymi kirjoitti...

Sanoisin että Wiklund, Stockmann tai Skanssin Kicks. Kicksissä järjestetään (tai ainakin Hgissä oli) räätälöityjä meikkikursseja. Jotkut kosmetologit neuvovat myös kaikkia kädestäpitäen, mutta en niin tiedä.. Yksi edullinen juttu on mennä Anikaisten ammattioppilaitokseen ja kysyä sieltä vaikka kevyttä päivämeikkiä, tekevät oppilastyönä. Turkulaisista meikkaajista ei niin tietoa..

Fantome kirjoitti...

Mielestäni rillien kanssa meikkaus on vain yksi tapa saada itsensä näkyvämmäksi hiirulaislookin sijaan. Itse käytän usein hyväksi ilmiötä, jossa silmät katoavat kuin kuuluisa hajustettu ilmapilvi Afrikan erämaahan. :D Esim. korostan punalla huuliani, jotka muuttuvat lasien optisesta illuusiosta suuremmiksi kuin ovatkaan. Tai sitten vien huomion jonnekin muualle räväkällä asusteella tai kampauksella, eikä hiirulaislookista ole tietoakaan.

Omista pokista löytyy n. -6 diopteria ja hajataittoa molemmista silmistä. Jos haluan nimenomaan silmäni esiin, on kaksi vaihtoehtoa. A) Pidän kehyksettömiä lasejani, nämä toimivat hyvin jopa omilla pullonpohjavoimakkuuksilla. Vaisummatkaan meikit eivät katoa mihinkään, vaan oikeastaan korostuvat. B) Laitan todella paljon ripsaria (paakut eivät näy kuitenkaan linssien läpi), leikin kuvaamataidon opeilla tummalla ja vaalealla luomivärillä, sekä käytän silmän yli meneviä rajauksia. Simmut näyttävät näin samankokoisilta kuin ilman pokia meikittä, mutta laseja ei kannata riisua kesken päivän. :D Sen verran eri lailla on meikattava.

Toisaalta en tiedä, mitä juuri piilokarsastukseen suunnitellut linssit tekevät optisesti. :S Pienentävätkö vain jotain tiettyä osaa silmästä tms.? Ammattilaisista en myöskään tiedä mitään, mutta miten olisi youtuben meikkausvinkit? Omiin kauneusprokkiksiin on usein löytynyt apu sieltä.

Jenmilda kirjoitti...

Myllyn Inglotissa kannattaa käydä. Meikkiopastus oli kyllä ammattimaista ja hyvää :)
Kävin itse pari vkk sitten ja nyt on siveltimet ja paletti hallussa. Omistan myös nämä ainaiset silmälasit..

Anonyymi kirjoitti...

Suosittelisin Brahenkadulla sijaitsevan Meikkistudio Nanan yksilöllistä ja innostavaa meikkikurssia.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi: Kiitos vinkeistä! Täytyy tarkistaa tarjonta...

Fantome: Loistovinkkejä! Kokeilen ensi sijassa ainakin huulipunaa sekä voimakkaampaa tumman ja vaalean luomivärin yhdistelmää. kesä on mennyt lähinnä ripsarin voimin, mutta se ei oikein riitä. Piilokarsastusta korjataan prismalaseillä, mikä tarkoittaa, että linssit on vissiin päällystetty jollakin prismakalvolla. Muuten minulla on miinusta, mutta ei kovin paljon.

Jenmilda: Hei, kiitti vinkistä! Inglotin luomiväreissä on muutenkin hyvä hintalaatusuhde!

anonyymi: Kiitti vinkistä! Nana taisi olla yksi vaihtoehto, jta jo etukäteen harkitsinkin. En vain tiedä, pidänkö siitä tuotemerkistä, mitä hän nykyään myy...

miss_marjorie kirjoitti...

Heippa, näin opettajien työpukeutumiskauden kynnyksellä kiinnostaisi tietää, että valitsetko seuraavan päivän vaatteet jo illalla vai tunnusteletko vasta aamulla päivän fiilistä ja pukeudut sen mukaan? Käytätkö samoja vaatteita useina päivinä peräkkäin?

Turun Tilda kirjoitti...

miss-marjorie: Hih, olipa hauska kysymys :) Kuule, vaihtelee tosi paljon. Sanoisinko kuitenkin, että lampaiden laskemisen sijaan mukavaa unettavaa touhua on sopivan työasun miettiminen seuraavaksi päiväksi. Välillä pidän samoja vaatteita useamman päivänkin peräkkäin, mutta blogin pitäminen motivoi mukvasti vaihtelemaan asua päivittäin. Kun kerran osallistuin sama mekko viikon verran-haastikseen, huomasin kauhukseni, että mekko alkoi nyppääntyä ikävästi. No, kertoo ehkä jotakin mekon laadusta, mutta mielestäni vaatteisiin sopii sama sääntö kuin kenkiin - sopiva vaihtelu pidentää käyttöikää :)