maanantai 12. maaliskuuta 2012

Uusia vitriinihaaveita

Iltaista!

Muistin uusimman sisustuslehden sivuja selaillessani varteenotettavan vaihtoehdon taannoisille vitriinipohdinnoilleni. Kotimainen Juvi-Production valmistaa Suomessa tehtyjä täysipuisia huonekaluja, joiden pintakäsittelyyn ja väriin voi itse vaikuttaa. Vaihtoehtoja näyttäisi olevan pilvin pimein! Omaa silmäääni miellyttivät ainakin seuraavat vaihtoehdot, mutta sen tarkemmin en alkanut vielä mittailemaan, mitkä niistä mahtuisivat meidän keittiöömme:

Nämä kaksi ylintä kelpuuttaisin mielihyvin kotiimme, ehkä myös kolmannen kippurajalkaisen tai tuon puunvärisen (tietysti) valkoiseksi maalattuna...

Jos noin leveät eivät mahdukaan, niin tarjolla on myös kapeampaa mallia...

Onko teillä kenelläkään kokemusta Juvin laadusta ja hinnoittelusta? Hintoja ei kerrota yrityksen sivuilla kovin tarkasti, sillä kuulema puun laatu (esim. oksaisuus) vaikuttaa lopulliseen hinnoitteluun. Sen verran innostuin Juvista, että taidan ehdottaa miehelle viikonloppuretkeä Halikkoon, jossa sijaitsee liikkeen tehtaanmyymälä. Sellaiset löytyvät myös Esposta ja Vantaalta, mutta Juvin tuotteita myydään myös Lahdessa, Kotkassa ja Porvoossa. Juvilla on muuten myös oma blogi, joka löytyy täältä.

Mukavaa viikkoa!

Ps. Myöhemmin viikolla kuulette ehkä nopekoulutuksesta, jahka jaksan / ehdin sellaisen väsätä tässä yo-kokeiden korjauksen lomassa...

kuvalähteet: Juvi-Production

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Minusta Villinki oli parempi kuin nämä, vaikkei näissäkään ole mitään vikaa.

Satunnainen lukija

Anonyymi kirjoitti...

Äidilläni on Juvin lipasto, ja täyspuisena se on tosi hyvälaatuinen ja tukeva.
Itse tykkään Juvin tuotteissa siitä, että viimeistelyn saa päättää itse. Lupasin äitini lipaston vahata, mutta se on odottanut vahausta nyt jo pari vuotta, koska on puuvalmiinakin kivannäköinen.
Kannattaa ehdottomasti tehdä retki Halikkoon (ja käydä vaikka Wiurilan kartanossa samalla)!

Niin, ja erityisesti tuo ylin vitriini miellyttää mun silmää. Aivan ihana!

-Annis-