tiistai 7. helmikuuta 2012

Kyllä punainen on blondin väri!

Mielestäni eräs kauden 2011-2012 kivoimpia trendejä ovat olleet 60-luvun vaikutteet. Tästä hyvä esimerkki on H&M:n uusin kevät mallisto; se sisältää kirkkaita värejä, a-linjaisuutta, pieniä kauluksia sekä twinset-mallisia neulenuttuja.

Oman 60-luvun tyylisen neuletakkini löysin eilen - punainen väri oli pompannut esille jo Sokoksen esitteessä, mutta lopullinen vakuuttuminen tapahtui paikan päällä Wiklundilla, kun totesin In Wearin nutun punaisen olevan hipiälleni juuri se otollisin kylmään taittuva verenpunainen. Olen väreiltäni todella vaalea ja hieman väritön, mutta kyseinen väri saa olemukseni mielestäni hehkumaan hyvällä tavalla. Sama maaginen vaikutus on siinä oikeansävyisessä punaisessa huulipunassa. Huomaan iän karttumisen myötä ymmärtäväni yhä paremmin samansävyisen äitini kauneusvinkkejä: hän ei ole harrastanut koskaan voimakasta silmämeikkiä - vain tasoittanut ihon sävyn, huolitellut kulmat, taivuttanut ripset sekä laittanut mascaraa ja ilmeen kirkastavaa huulipunaa.

Mikä on sinun sukusi naisten ikiaikainen kauneusvinkki?

Ps. Muistakaapa viimeiset villahousutkin tuo sivupalkin kysely :)

Ps 2. Hei tyylikriitikot, eikös tämänpäiväinen tätityylini ole suoraan MTV3:n Ranskan kirjeenvaihtaja Helena Petäistöltä pöllitty :D

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi miten ihana asukokonaisuus. Minulla oli jotain vastaavaa nuorena opettajana.Tuli nostalginen olo. Pidin itse punaista joskus niin paljon, että vähän jo kyllästyinkin, mutta se on silti yksi lempivärejäni. Blondi kun olen.

Satunnainen vierailija

Karkkis kirjoitti...

Minäkin panin merkille, että tänä keväänä on paljon juuri minun tyylisiäni vaatteita: kirkkaita värejä ja selkeitä linjoja. Pidän myös 60-lukuvaikutteista.

Asukokonaisuutesi on söpö! Satuin ostamaan punaisen villatakin viikonloppuna. Se on ihanaa angoraa, mutta siitä jää hirveästi nukkaa joka paikkaan!

Anonyymi kirjoitti...

Äidiltä olen perinyt rakkauden harmaaseen tukkaan! Tai siis äiti kyllä yritti alkuun värjätä tukkaansa, mutta pidin niin kovan puhuttelun, että lopetti :) Mielestäni meidän suvun naisten ihon väriin kerta kaikkiaan sopii pehmeä harmaa. Olen odottanut kymmenen vuotta harmaantumista, nyt alkaa jo vähän näkyä. Mutta äitini ihanaan pehmeänvalkoiseenhelmiharmauteen on kyllä vielä matkaa. Veljeni on jo harmikseni paljon pidemmällä.

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Tosi onnistunut asu. Mutta niin ovat yleensä kaikki muutkin asusi..hyvä tyyli sulla kotona ja pukeutumisessa.
Olisko jotain hyviä kirppisvinkkejä Turusta heittää ??