lauantai 14. tammikuuta 2012

Sinivihreä makuuhuone

Hei taas!

Sain vihdoin aikaiseksi pienen kuvakavalkaadin makuuhuoneen yleisilmeestä:

Marraskuussa teinkin jo pienen sneakpeakin makkarin tapetista - sehän on Birger Kaipiaisen Ken kiuruista kaunein sinivihreänä. Näissä kuvissa väri ei kyllä oikein pääse oikeuksiinsa...

Muuten makuuhuoneen sisutuksessa on menty pääasiassa vanhan voimin. Niin sänky kuin muut kalusteet ja tekstiilit ovat vanhasta makuuhuoneesta; ainoastaan matto, Ikean Alvine, on uusi hankinta.

Makuuhuoneen kokonaisuus on loppujen lopuksi hyvin Ikea-painotteinen: valkoinen rautasänky on kyseisen ketjun Leirvik-mallistoa, yöpöytä taas Hemnes, jota ei valitettavasti enää edes valmisteta. Tämä harmittaa, sillä olisimme nyt tarvinneet vastaavan sängyn toiselle puolelle! Olisin muuten kiinnostunut vaikka ostamaan sellaisen, jos jollakulla on vastaava ylimääräinen...

Aiemman kotimme olohuoneessa majaillut laiskanlinna on nykyään makkarissa. Sen hankin joskus opiskeluaikoina kesätyörahoilla Kodin Anttilasta.

Kattokruunu on myös Ikeasta, mutta Eurokankaasta hankitut totaalisen peittävät verhot ovat kymmenen vuotta vanhat ja edelleen hyvät. Hankin ne aikoinaan erääseen kimppakämppään, jossa oli lasinen seinä eteiseen. Huone oli pakko saada pimeäksi, koska kämppiksellä oli ymmärrettävästi erilainen rytmi kuin minulla. En ole muuten kyllästynyt kyseisiin verhoihin tippaakaan :) Oppisipa sitä tekemään yhä enemmän vuosikausia silmää miellyttäviä hankintoja!


Yöpöydän lamppu on Pentikin mallistoa ja häälahjaksi saatu. Nyt sillekin olisi kiva saada pari sängyn toiselle puolelle :)

Että tällainen kuvakavalkaadi tällä kertaa. Makuuhuoneen seinille olisi tarkoitus saada muutamia tauluja/valokuvia, mutta sitten aikanaan, kun ne oikeat löytyvät.

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

Kuvia vanhasta makkarista löytyy mm. täältä. Siellä osa huonekaluista hieman paremmassa valaistuksessa.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kaunista! Erityisesti tuo tapetti ja laiskanlinna miellyttää silmää. :) Itsekin olen haaveillut Kaipiaisen kiurutapeteista, omaan makkariin ottaisin varmaan tummansinisen Kiurujen yön.

Mukavaa lauantai-iltaa!

Jenni

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan kodikas :) Niin lämmin tunnelma, kyllä tuolla kelpaa nukkua :)

Turun Tilda kirjoitti...

Jenni: Sekin on tosi hieno tapetti!

anonyymi: Kiitos :)