maanantai 16. tammikuuta 2012

Päivän salapoliisityö

Heippa!

Pidin eräästä radiossa soivasta biisistä, mutten koskaan ollut huomannut kuunnella kunnolla kyseisen biisin nimeä tai esittäjää. Sen verran sitten keskityin, että päättelin biisiä esittävän joku, jolla on ranskalainen nimi. Erilaisten nimiarvausten jälkeen sain varsinaisen esittäjän ja biisin nimen vihdoin selville - esittäjä on Fun. vahvistettuna Janelle Monáe-nimisellä neitokaisella. Mielestäni biisin äänimaailma tuo mieleen Scissor Sisters'n jotkin kappaleet. Minä tykkään kappaleen iloisesta fiiliksestä, toivottavasti joku muukin tämän jälkeen :D

Mukavaa päivänjatkoa!4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanaa, että joku muukin harrastaa tällaista salapoliisityötä :) Minulla soi kuukausi sitten yksi kappale päässä ja tiesin esittäjästä vain, että on nainen ja nimi alkaa ehkä a-kirjaimella. Melodia soi päässäni ja taustat tietenkin myös, mutta kun yritin sitä laulaa eteenpäin apua saadakseni, eihän se miltään kuulostanut. Kuunneltuani Avrilit, Amyt ja muut läpi löysin kuin löysinkin kappaleen ja esittäjän: Adele, Rolling in the Deep. Mielenrauhani oli palautettu ;)

Tunnelmoija kirjoitti...

Minulle käy aika usein noin. Kuuntelen paljon radiota ja sieltä tulee kaikkia ihania biisejä, mutta esittäjät ja kappaleiden nimet jää ihan pimentoon. Sitten joku kavereista alkaa puhua jostain bändistä/kappaleesta, en koskaa tunnista. Lopulta sitten älyän, että "Ai tää oli TÄÄ!" :)

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi ja tunnelmoija: :D

Kutri kirjoitti...

Mä joudun välillä jopa lähettämään radioaseman musiikkitoimittajalle sähköpostia, että mikä ihmeen biisi teillä soi sinä ja sinä päivänä siihen ja siihen kellonaikaan :-D Ystävällisesti ovat vielä aina tähän asti vastanneet!
Mä rrrrrakastan tota Scissors Sistersien biisiä, se soi mulla kännykässä soittoäänenäkin :-)