keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Nostalgiapromenaadilla

Viikonloppuna oli aikaa nostalgisoida entisillä kotiseuduilla. Ensin teimme promenaadi npirteässä pakkasessa Aura-joen rannoilla. Sen jälkeen suutasimme Tintåån kakkupalalle ja kahville. Pitäisi vissiin käydä siellä illastamassakin, sen verran tunnelmallinen paikka on kyseessä! Tintån lounaspöytään olenkin jo aiemmin tutustunut ,ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille :)


Muutama kuva tuli napsaistua myös Tildan talvieleganssista. Lyhyehkö talvitakki löytyi kaapin perukoilta hameen kaveriksi ja jalassa puolestaan kiilakorkoiset nyörikengät Andiamon talvialesta. Olisivat saaneet olla vieläkin enemmän luistinmaiset, mutta menevät näinkin :)


Voimia loppuviikkoon!

4 kommenttia:

Karkkis kirjoitti...

Hauska promenadi ja tuttuja maisemia! Jonain päivänä ne saattavat olla itsellekin nostalgiaa...

Luin myös edellisen postauksesi, mutta ajattelin, että kommentoin sitäkin tähän. Luin lukiossa innokkaasti historiaa, mutta pääsyin vallan eri alalle ja tuli kyllä sellainen olo, että pitäisi vähän taas alkaa "harrastaa" historiaa jollain tavalla, ehkäpä juuri lukemalla jotain mielenkiintoista. Mieheni setä aina sanoo, että historia ei ole pelkkä tieteenala, se on myös nautintoaine!

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Turku on minulle nostalginen kaupunki, kun sinne lapsena pääsi ostoksille (harvoin tosin siihen maailmanaikaan). Sitten teini-iässä kavereiden kanssa uskaltauduttiin ihan keskenämme maalta sinne ja eka kerroilla kartan avulla löysimme tiemme linja-autoasemalta keskustan kauppoihin. Nykyään käyn Turussa siksi, että lapseni asuu siellä miehensä kanssa ja opiskelee siellä.

Mukavia Turku-kuvia!!

Satunnainen vierailija

Anonyymi kirjoitti...

Turku on ihana kaupunki! Kaikkea tarjolla sopivasti, erityisen ihania ja laadukkaita ruokaravintoloita :)

Todella kauniit saapikkaat ja muutenkin asu on pirteä :)

Turun Tilda kirjoitti...

Karkkis: Ihanasti sanottu! Se on nautintoaine. Olen myös monelle alaa harkinnelle sanonut, että huonon työllistymistilanteen vuoksi se kannattaakin pitää sellaisena elämäilona :)

Turku on ihana paikka, pitäisi päästä otttamaan järkkärillä kuvia, nämä oli tällaisia söhryjä...

Satunnainen vierailija: Olipas ihania Turku-muisteloita! Kaupunki on ihana varsinkin kesällä :)

anonyymi : Kiitos! Toivottavasti tulevaisuudessa ehtii ottamaan vähän parempiakin kuvia Turusta.