maanantai 23. tammikuuta 2012

klassinen trikoomekkoIltaista!

Tarkoitukseni oli useampaan otteeseen jo syyspuolella vinkata H&M-löydöstäni. Klassinen, paksuhkosta trikookankaasta tehty leninki saattaisi sopia useammallekin päärynävartaloiselle - ainakin minun kananluisia hartioitani ja leveämpää alaosaa se kompensoi mukiinmenevästi. Ostin vastaavan leningin jo alkusyksystä mustana, mutta talvialesta koriin tarttui tämä harmaa versio. En tiedä, löytyykö näitä enää putiikin sivuilta, mutta jos löytyy, niin suosittelen :)


Tässä päivän asu vielä nutun kera - ilman sitä en viileämmissä luokissa olisi oikein tarennutkaan ;)

Jutut ovat tällä kertaa taas mitäänsanomattomat. Töitä riittää edelleen ihan riittämiin, ja pää lyö tyhjää näin illan suussa.

Juttuvinkkejä saa jälleen kerran ehdottaa, yritän pikku hiljaa toteuttaa niitä aiemmin syksyllä tulleita kysymyksiä :)

Sen haluan kuitenkin tähän loppuun vielä mainita, että minulta on turha kysellä henkilökohtaisia mielipiteitä kollegoista, oppilaista, oppilaiden tuotoksista tai muusta sellaisesta, josta en saa lain puitteissa kertoa. Jos opetusalasta tai opettajuudesta kyselette, vastaan vain omaan opettajuuteeni tai siinä kehittymiseen liittyviin kysymyksiin, opetusaineitteni sisältöihin tai yleisemmin koulumaailmaan liittyviin teemoihin. Tämän ymmärtänevät kaikki opetusalalla työskentelevät, mutta toivottavasti myös muutkin.

Mukavaa illanjatkoa!

11 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pukeutumistyylisi on todella mummomainen.

Turun Tilda kirjoitti...

anonyymi. Kiitos :D Katsopa kategoriani - sieltä löytyy ihan oikeasti mummotyyli! Sitä pitää vain hieman hioa ;)

AnnaS kirjoitti...

Hei Tilda!
Mekko näyttää hyvältä, eikä siitä tule mieleen "mummomaisuus". Itseasiassa tilasin samaisen mekon mustana, mutta se ei ole vielä saapunut.
Omassa blogissani kirjoitin juuri sisäisestä mummostani ;)

Anonyymi kirjoitti...

Asusi oli todella kaunis, sanoisin klassinen eikä mummomainen!! Ja suloinen sinun päälläsi!! Olet siro, joten vaatteet eivät näytä yhtään mummoilta vaan tyttömäisiltä.

Jossain postauksessa kysyit opettajantyöstä jotain ja sanoit, että työtä on paljon. Se kyllä helpottaa vuosien mittaan tosi paljon. Ja jos hankit perhettä tulet huomaamaan, että on suuri etu kun osan työstä voi tehdä kotona silloin kun haluaa. Ja se on myös mukavaa, kun on aina lomalla kun jälkikasvukin on.

satunnainen lukija

Olga kirjoitti...

Pukeutumistyylisi on just ihana! Eikä mummoilussakaan olisi mitään vikaa. ;)

t. yks tuurimummo

Augusti kirjoitti...

Koitapa jaksaa! Minäkin koitan, vaikka välillä en jaksaisi mitään. Elämä on nyt aika sekavaa monella tavalla. Tehty päätös oli kai hankalakin, mutta oikea (ymmärtänet mistä puhun).

Karkkis kirjoitti...

Onpa kiva mekko! Pitääkin kokeilla itsekin. Tuollaisen saa asustettua niin monella tavalla ja moneen tyyliin.

Turun Tilda kirjoitti...

AnnaS: Kiitos. Kaikkia ei voi aina miellyttää, mutta riittääpähän kivoja vaatteita meille, jotka mekosta tykkäilevät :)Mummous on muuten aliarvostettua...

satunnainen lukija: Kiitos kehusta ja kommentista :) Toivotaan, että helpottaa, mukava kuulla se kokeneemman suusta.

tuurimummo-olga: Kiitti :D

Augusti: Ok. Voimia kovasti sinun tilanteeseesi. Ollaan yhteyksissä.

Karkkis: Mielestäni se on juurikin mukavan simppeli :)

Anonyymi kirjoitti...

Voi miten ihana mekko! Mun mielestä on juurikin sopivasti tyttömäinen, ei missään nimessä mummomainen?!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, kuinka sinulla näyttää tuo mekko noin sopivanmittaiselta - itsellä asettuu musta versioni juuri muutaman sentin (liikaa) polven alapuolelle enkä tiedä, sopiiko se mitta tällaiselle hukkapätkälle. Pidän mekosta kuitenkin muuten kovasti.

- Eräs harvoin kommentoiva, kuitenkin ahkera lukijasi

Nina kirjoitti...

Täällä toinen harvoin kommentoiva, ahkera lukija.
Olen äikänope. Meillähän noita hommia riittää myös aika mukavasti. Itseäni helpottaa, että olen ammatillisella puolella, jossa on huomattavasti vähemmän tekstejä kuin yläkoulussa, lukiosta (hui!) puhumattakaan. Toisaalta kuitenkin teen matskut itse, eikä ilman tekstien lukemista tietenkään tässä hommassa selviä. Joskus mietin, että kun vain olisin ollut innokkaampi matematiikassa... :D
Tsemppiä töihin! Joskus sitä saa ihmeesti voimaa pienistä vapaa-ajan jutuistakin, kuten tulppaaneista! Ja tietysti ne opiskelijat on tämän homman suola ja sokeri, paras (ja pahin...) puoli.
Sun juttujen perusteella uskon, että olet mahtava -teet hurjasti hommia opiskelijoidesi eteen! Muista itseäsikin välillä...
Myös sun tyyli on aivan ihana. Haaveilen, että voisin aina joskus itsekin olla uskottavasti sun tyylinen, mutta ei taida istua mun persoonaan. Siksi onkin ihanaa kurkkailla sun päiviin ja asuihin! :)

Aurinkoisia talvipäiviä, Tilda!