keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Maisterinnan paluu blogosfääriin

Iltaista pitkästä aikaa!

Juuh, tänne ei ole viime aikoina ollut asiaa, kun ei ole yksinkertaisesti ehtinyt. Oikeastaan en ole myöskään halunnut vaivata ketään jatkuvalla väsymysmarinalla; mitään tähdellistä sanottavaa ei ole ollut. Nyt vuosi alkaa vihdoin olla pulkassa muutamia uusintakoerästejä lukuunottamatta, hip hei! :D Piakkoin alkaa vielä yöjoulujuhla, joka pitäisi jaksaa valvoa. Ja jaksaahan sen, vaikka viiden kahvikupillisen voimin! Noin kahden maissa tiedän olevani viimeistään pehkuissa (jolloin en toivottavasti tärise kofeiiniyliannostuksen saaneena)!

Viimeisen koulupäivän asu oli tämännäköinen (parin vuoden takaisista joulujuhlista tuttu), mutta illaksi keksin jotakin juhlavampaa. Kaulassa oli lahjusriipus - Olivian kylkiäisenä kai saatu ;)

Tänään sain toimitettua viimein myös maisterinnan paperit työnantajalle. Vuosi sai merkityksellisen päätöksen tämänkin takia :) Olen loppujen lopuksi ihan tyytyväinen itseeni ja suoritukseeni, vaikka taannoin harmittelin arvosanaa. Herranen aika, olin loppujen lopuksi aika tiukilla ja silti kuitenkin tässä hyvin paperein uusia haasteita miettimässä.

Täytyy tunnustaa, että viime aikoina ajatus blogin pitämisestä on tuntunut hieman vastenmieliseltä. Olen miettinyt, olenko tullut blogia pitämällä ylittäneeksi sellaisia rajoja, joiden ylittäminen ei ole ollut minulle itselleni hyväksi. Olenko kertonut itsestäni sellaisia asioita, joita ei olisi kannattanut? Kaikki ihmiset eivät tässä maailmassa ole hyväntahtoisia, vaikka ihmisistä haluaakin hyvää uskoa. Olen pitänyt tätä blogia eräänlaisena oppimispäiväkirjana ja reflektoinnin muotona, vaikka väliin olenkin tehnyt myös kevyempiä postauksia. Olen myös halunnut rohkaista muita, joilla opinnot ovat venähtäneet tai valmistuminen on viivästynyt.

En oikein ole päässyt pohdinnoissani mihinkään lopputulokseen ja luulen, että minun pitää jatkaa pohdintojani hieman virkeämpänä. Valitettavasti blogin pitäminen on myös pois muista harrastuksista, vaikkakin kirjoittaminen on minulle tärkeä taito, jota haluaisin pitää jatkossakin yllä. Ensi vuosi tulee siis näyttämään, mitä haluan tai jatkossa jaksan.

En tiedä, ehdinkö tehdä postausta vielä ennen joulua, joten haluaisinkin jo tänään toivottaa teille kaikille varulta rauhaisaa rentouttavaa joulua ja mieluisia haasteita täynnä olevaa uutta vuotta 2012!

sydämellä Turun Tilda

5 kommenttia:

Annukka kirjoitti...

Minäkin yritän pysyä toisella puolella Suomea hereillä yökirkkoon menoa varten. Tässä vaiheessa vuotta (ja lapsen odotusta :) se vain on aika mahdoton tehtävä.

Kaikkihan me blogin jatkoa toivotaan. Päivitä vaikka harvemmin, ainakin kaikki opettajat ymmärtävät hyvin.

Hyvää joulua!

Sara kirjoitti...

Hieno asu ja sopii sinulle hyvin!

Oikein hyvaa joulua ja uutta vuotta!

Jii kirjoitti...

Tykkään tuosta asusta! Röyhelöt eivät muuten sovi omaan tyyliini, mutta harmaana jotain vastaavaa voisikin harkita! Ja musta tuo tuohon asuun sitten ryhtiä.

Mietin jatkuvasti noita samoja juttuja blogin kanssa. Olen aiemmin pitänyt blogia omalla nimelläni ja naamallani, mutta sitten alkoi ahdistaa.

SaraJana kirjoitti...

Isoja pohdintoja, ja ymmärrän ne aivan täysin. Blogin pitäminen ei ole niin suoraviivaista ja helppoa, jos haluaa kuitenkin säilyttää anonymiteetin. Älä kuitenkaan liikaa pohdi tätä asiaa nyt, vaan anna sen muhia joulunpyhien yli. Nautinnollista joulua maisterinnalle! :)

Kutri kirjoitti...

Väsy on varmaan joka opettajan päällimmäisin fiilis joulu alla. Lisää yhtälöön kolme lasta, perheen jouluvalmistelut ja aterioimaan saapuvat sukulaiset, niin saat tulokseksi väsy potenssiin n. Mutta hyvää joulua, jahka joulupäivän ilta koittaa, minunkin lomani viimein alka!