sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Joulun avaus

Ulkona ei kovin jouluiselta näytä. Joulutunnelmaan virittäytyminen on kuitenkin mahdollista oikeiden tunnelmanvirittäjien avulla: koti täyteen kynttilöitä, kuppi kuumaa kaakaota tai glögiä kätöseen sekä avaamalla vuotuisen jouluradiokauden. Suosittelen viimeisintä kaikille, myös ulkomailla asuville suomalaisille :)


Oikein hyvää ensimmäistä adventtia siis kaikille! Jos minusta ei puoleen viikoon kuulu mitään, se johtuu töiden ruuhkautumisesta - koeviikon koepinot on hoidettava viikossa alta pois samalla, kun uudet kurssit pitäisi aloittaa kunnialla. Näihin kuuluu mm. Eu-kurssi, jota onkin taas niin mukava opettaa. Voisi oikeastaan pelata talouskriisibingoa arvuutellen, että kuka/mikä/ken putoaa seuraavaksi. Vuorossa voisi olla vaikka Italia-Unkari-Ranska-musta hevonen-Öö-eurojärjestelmä-Olli Rehn-Euroopan unioni...?

Nyt kaikkia hus glögiä keittelemään. Minä jatkan koepinon kimpussa...

2 kommenttia:

Kähmäräpälä kirjoitti...

Heippa, täällä uusi lukija! Palailen paremmalla ajalla penkomaan vanhempia tekstejäsi - täällähän näyttää olevan vaikka mitä mielenkiintoista! Tsemppiä sinne koepinojen taakse! Ope olen itsekin - täällä tosin ei isoja koepinoja näy, mutta muita joulunaluskiireitä senkin edestä.

Turun Tilda kirjoitti...

Kähmäräpälä: Tervetuloa blogin pariin kollega! Arkistoon tosiaan kannattaa tutustua, paljon asioita on käyty läpi ja mielenkiintoisia keskusteluja on syntynyt :)