perjantai 21. lokakuuta 2011

Ilmavaa pitsivaloa


Ystäväni parin viikon takaisissa häissä oli ihastuttava tunnelma. Osittain se johtui huolella ja rakkaudella tehdyistä koristeluista. En koskaan muista, että häävieraat olisivat yhtä innokaasti kyselleet, josko saisivat viedä hieman enemmänkin kuin vain oman makeispussinsa mukanaan kotiinsa. En ollut poikkeus - nappasin mukaani seitsemän pitsilyhtyä valaisemaan keittiön pimeneviä iltoja. Tässä samalla siis oiva idea kaikille pikku kotoilijoille, joilla on aikaa väkerrellä kaikenlaista iltapuhteilla. Minun onneni oli antelias ystävä, sillä oma aikani ei taitaisi moiseen riittää. :)


Viikon ilmava luksushetki on pitkä aamupala Helsingin Sanomien, pitsivalon ja Airin tahdissa. Tähän taitaa rajoittua muuten minun hipsteriyteni, jota edustanee tuo viimeisin mainittu. ;)

Mukavaa viikonloppua ja vieläkin ottaisin niitä postausideoita vastaan. Tuhannesti kiitoksia jo teille seitsemälle niitä ehdottaneelle. Tämän enempää en aiheesta enää ruikuta.

5 kommenttia:

Onneli kirjoitti...

Onpa aivan ihana idea! Meillekin sopisi muutama. Pitääkin jokunen lasipurkki säästää kierrätykseltä.

Turun Tilda kirjoitti...

Onneli: Kyllä, aivan loistava ja vielä helppo toteuttaa :)

sisko kirjoitti...

Hei aivan loistava idea "jakaa" koristeita mukaan juhlista! Ja lupaan kirjoittaa postausideoita heti kun kynnelle kykenen koska niin kovasti tykkään täällä vierailla :)

PS. Voisitko poistaa edellisen kommenttini kun se tuli vähän väärästä osoitteesta, suurkiitos, hih!

Turun Tilda kirjoitti...

Sisko: Niin oli ;) Tai en ole ihan varma, että ajauduttiinko siihen ,kun kaikki halusivat hamstrata ihanuuksia... Otan mielelläni postausidetoita vastaan :)

Anonyymi kirjoitti...

Miten nuo pitsit on kiinnitetty purkkeihin? :)