lauantai 6. elokuuta 2011

Miesihanteita vol. 2

Bisquits haastoi minut jo keväällä kertomaan ihannemiehistäni. Tein vastaavan postauksen kuitenkin joskus bloggailuni alkuaikoina ja ajattelin, etten nyt enää ala väsätä uutta. Miesmakukaan ei välttämättä ole tässä vuosien varrella kovasti muuttunut.

Kuitenkin, koska osa lukijoistani ei ole noita alkuaikojen postauksia lukenut (ja ihan hyvä niin...), niin päätin, että julkaisen tuon kolmisen vuotta sitten tehdyn jutun uudestaan, nyt vain hieman päivitettynä. Tuo alkuperäinen postaus ei sitten keskity ihmisen sisäiseen kauneuteen vaan lähinnä ulkoiseen puoleen ja vaikutelmiin. Oletan, että on kaikille kuitenkin selvää, että luonne ja se, miten kohtelee lähimmäisiä on huomattavasti tärkeämpää.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Ellenillä oli pari päivää sitten postaus miesihanteista. Nyt teki mieli tehdä samanmoinen. Miesten kuin naistenkin viehättävyys on tietysti katsojan silmissä. Itse olen huomannut, että oma viehtymykseni herää usein hyvinkin kierteistä kautta tosi elämässä, liittyen esimerkiksi taiteellisuuteen tai älykkyyteen. Silmät nyt aina tekevät vaikutuksen...

En tiedä voiko tästä tehdä mitään johtopäätöksiä, ovathan miehet aika erilaisiakin... aikas söpöjä Tildan mielestä vaan...

Joo, ja seuraavat uroot eivät ole missään parhausjärjestyksessä, korkeintaan käänteisesti ;)
Lisään näin jälkikäteen hieman perusteluja:

1) tv-sarjatähdet Patrick Dempsey ja Prisonbreakin Wentworth Miller ovat yksinkertaisesti silmänruokaa... Tosin Dempsey muistuttaa etäisesti Sean Penniä, joka olisi myös voinut olla listallani ;)

2) Ewan McGregorista... Hänen kiinnostavuutensa johtuu ehdottomasti siitä, kun hän lauloi Moulin Rougessa taivaallisesti Elton Johnin kappaleen "Your Song".

3) Tuomas Holopaisesta olen höpötellyt ennenkin. Melkoisen söötti tavallinen suomalainen juro mies, jolla on taivaallinen musiikinteon lahja. Jos en olisi menossa mahdottoman ihanan miehen kanssa naimisiin, niin lähtisin Kiteelle historianopettajaksi... Ainiin, mutta Holopainen onkin poissa Kiteeltä 200 päivää vuodesta vähintään. No soluttaudun hänen äitinsä pianotunneille :D

4) Gary Oldman on jo aika vanha pappa, mutta ysärileffa Bram Stokerin Dracula on aika esteettinen kokemus... hmmm.... Tosin vanhoista papoista puheenollen, kyllä Al Pacinokin kelpaa ;)

5) Jonathan Rhys Meyers näyttää etäisesti sulhaseltani (tai niin haluan kuvitella :) )

6) Kaipa naiset ovat joko Brad Pitt- naisia tai sitten Johnny Depp-tytteleitä. Minä kuulun jälkimmäisiin. Hinta-laatusuhde kohdallaan;) No ihan vakavasti puhuen Deppin leffat ovat mielestäni myös tasaisimmin onnistuneita ja mielenkiintoisia Hollywood-tähtien joukosta. Ulkonäkö on vain plussaa :)

7) Laitan tänne nyt sitten vielä Jude Law`n. On komea.

Päivitys Anno Domini 2011:

Minne olen unohtanut kaikki vaaleat miehet? Lisäisin listaani vielä seuraavat urhot:


8) Coldplayn Chris Martin on kuin miespuolinen kerubi ;)


9) Madonnan ex-mies Guy Ritchie on puolestaan hieman raamikkaampi...

10) Ja nyt ei saa nauraa... Olin teini-ikäisenä ihan ihastunut Mika Myllylään. Harmillista, että lahjakkaan miehen kävi kuten kävi...

No niin! Nyt olen sitten paljastellut kerrakseen (vaikka ovathan nuo tiedot olleet jo pitkään netin syövereistä kaivettavissa...)! Kertokaapa, osuuko teidän listauksenne yksiin vai ihmetyttääkö jokin poimintani ;)

Kuvat: 0, 1, 2, 3, 4, 5 ja 6 , 7, 8, 9 10

3 kommenttia:

Ainoanniina kirjoitti...

Pakko kommentoida muutamia miesihanteitasi, koska ne käyvät niin sydäntä koskettavalla tavalla yksiin minun omieni kanssa. Tai heitä on tässä sinun "listassasi" kaksi.
1) Johnny Depp: En ollut koskaan, siis koskaan, ollut mitenkään häneen "ihastunut" tai elokuvistaan kiinnostunut, kunnes eräänä yönä tapahtui jotain taianomaista. Näin unen hänestä ja itsestäni, olimme siinä rakastuneita, tai ainakin minä olin rakastunut häneen ;). Se oli näitä unia, jotka jäävät vuosiksi mieleen kun ovat jollain tavalla niin eläviä ja koskettavia. Unen jälkeen olin miehestä hieman kiinnostuneempi;)
2)Mika Myllylä: häneen olin kovasti ihastunut alusta alkaen kun hän nousi kansan tietoisuuteen hiihtosaavutuksillaan. Hänessä oli jotain sellaista rehtiyttä ja karismaa, jota en muissa hiihtäjissä nähnyt. Hänen elämänvaiheitaan on ollut suru seurata ja kuolema kosketti syvästi. Tuntuu, että hän oli ainut hiihtäjistä, joka avoimesti myönsi ja katui tekojaan.

Anonyymi kirjoitti...

Mä olen ollut rakastunut Johnny Deppiin 5 vuotiaasta asti, eli huimat 18 vuotta :D Näin silloin ensimmäistä kertaa Saksikäsi Edwardin, kun siskoni toi sen nauhoitettuna VHS:nä lainaan. Kulutin sen kasetin puhki ja se on edelleen lempielokuva. Mitäänhän en teksteistä tai englannista vielä tuolloin ymmärtänyt, mutta se leffa ja Johnny Depp teki lähtemättömän vaikutuksen. Ihastus on ehkä painunut täysijärkiselle tasolle, enkä enää pikkutytön innolla pussaile julisteita, mutta kyllä se edelleen viehättää :D

Mutta niin, miesmaussa mennään samoilla linjoilla. Ewan Mcgregoriin tykästyin, kun katsoin Big Fishin ekaa kertaa, se hymy on aivan ihana. Hänen moottoripyörä reisustaan kertonutta sarjaa seurasin myös ja se huumori kyllä iski :D Mutta todella monta tyyppiä on tuossa listassa, jotka itseäni viehättää. Sulla on hyvä maku :D

Turun Tilda kirjoitti...

AinoAnniina: Anteeksi, että vastaus kesti! Olipa hauska kuulla tuosta Depp-unestasi ;) Minua hiukan nolotti julkaista uudestaan tätä postausta, jonka olin tehnyt joskus bloggailuni alkuaikoina kahvihöyryissä(ilmeisesti...). En osaa edelleenkään nähdä Mika Myllylää muuten kuin rehtinä hiihtolegendana, vaikka totuus on varmasti hyvin paljon moniulotteisempi. Miehestä huokui kummallista herkkyyttä, joka varmaankin koitui myös hänen tuhokseen.

anonyymi: Hauskoja tarinoita, kiitos tästä pikkupussailija ;)