maanantai 20. kesäkuuta 2011

Pionien aikaan

Kreikan matka oli ihana, mutta jostakin syystä minusta tuntunut viime päivinä ihan kuin asuisin ulkomailla. Kotipihan maisemat ovat valloittaneet sydämeni niin täysin. Kotihiiren onni on koti kultainen :)

Viikonloppuiset vieraamme toivat ihanan pionikimpun. En raaski useinkaan ostaa kukkakimppuja kaupasta, mutta nautin täysin siemauksin niiden loistosta. Keittömme kierrätyslankkupöytä on osoittautunut ihanan muuntautumiskykyiseksi vaihtoehdoksi, ja keittiön yleisilmettä on helppo säätää pienillä yksityiskohdilla.


Löysin muunmuassa Hemtexin alelaarista ihanat yrttiaiheiset tabletit. Ehkäpä kreikkalaisen keittön ihanat yrittiset maut säilyvät nyt kauemmin mielissä ;)

Tein muuten Pargan reissulla muutaman käyttökelpoisen löydön. Konjakinvärinen nahkalaukku sopinee moneen kesäiseen asuun, muun muassa tämän Zaran hameen kanssa. Kotikutoisten asupostailujenkin tekeminen on helpottunut, kun saimme vihdoin peililasiset liukuovet eteisen vaatenaulakon eteen. Opiskelijaboksissa ei tällaisesta luksuksesta uskaltanut edes haaveilla. Valon määrä tuplaantui hetkessä!

Mukavaa juhannusviikonalkua kaikille :)

2 kommenttia:

Laapa kirjoitti...

Kaunis koti ja todella kaunis keittiö! Ihastuttavat tabletit olet kyllä löytänyt...

Turun Tilda kirjoitti...

Laapa: Kiitos, kiitos :) Tapletit olivat 1, 95 e kpl, ja niitä löytynee vielä useimmista Hemtexeistä :)