perjantai 20. toukokuuta 2011

Polka dots ja auringonpaistetta!

Iltaista!

Tämänaamuinen valkeni niin kauniin pirteänä, etten millään voinut keksiä tekosyitä olla jatkamatta 50-lukuviikkoani.

Kaivoin naftaliinista viiden vuoden takaisen lempparini eli mustavalkoisen pallohameen, joka taisi olla niitä ensimmäisiä korkeavyötäröisiä hameita, joita hankin. In Wearin t-paita on yhtä vanha ja säilyttänyt mallinsa erinomaisesti. Vero Modan pallokaulakoru ja Vagabondin herrainkengät viimeistelevät lookin.

Naapurin tulppaaniyllätykset ovat paljastuneet aniliinin punaisiksi. Pieniä kotipuutarhavirityksiä riittää myös vanhan singerin päällä. Ompelukoneen runko etsii yhä paikaansa sisätiloissa ja on siksi väliaikaissäilytyksessä partsilla. Pitäisiköhän se spreijata valkoiseksi vai mitä mieltä olette? Savunvärinen lasitasokin alkaa olla jo aikansa elänyt ja haaveilen jostakin rouheammasta puutasosta...

Tällaiset turinat tällä kertaa. Ehkäpä ne jatkuvat jo huomenna. Hyviä öitä kaikille :)

5 kommenttia:

Bisquits kirjoitti...

Näyttääpäs kaikki ihanalta. :-) Erityisen kateellinen olen ruohikosta ja luonnon läheisyydestä: meille ulkosuomalaisille luonto on luksusta... Haaveilen, että pääsisin ehkä sitten vaikka ensi vuonna kesän viettoon Suomeen, tänä vuonna lomat menee muihin asioihin.

Anonyymi kirjoitti...

Olet inspiroiva Tilda.
t. Mimosa

Turun Tilda kirjoitti...

Bisquits: Anteeksi, kun vastaaminen jälleen kesti! Luonto on varmasti todella tärkeä meille monille suomalaisille. Nurmikkokin on - no todella suomalaista (itse ihailen hollantilaisia pieniä pihoja, joissa on todella tyylikkääät istutukset. Muistan lapsuuden matkaltani ihanan hollantilaisen kodin, jossa oli piienellä takapihalla lampi kultakaloineen ja lumpeineen) ja sitä sitten ajetaan verenmaku suussa pitkin kesää ;) mutta onhan se kauniin vihreä ja varmasti kaipaisin sitä itsekin, jos olisin ulkomailla. Tsemppiä häävalmistelujen loppurutistuksiin :)

Mimo: Ahaa, se komttini hyppäiskin tähän postaukseen ;) Kiitos, vaikkakin vähän hassulta tuntuu näiden tukkaputkella otettujen kuvien osalta ;)

Anonyymi kirjoitti...

Mä en ymmärrä tuota naaman sotkemista. Jos ei oo pokkaa pitää blogia naaman kera niin miks sitte pitää ees?

Turun Tilda kirjoitti...

anoano: Ehkäpä jonkun mielestä on tärkeämpää jakaa ajatuksiaan kuin kasvojaan. Vai eikö opettaja, lääkäri tai vaikkapa pappi saisi pitää blogia tällä tavalla? Ehkäpä kyseisten ammattiryhmienkin edustajat haluavat blogata, mutta rajoittaa tällä kätevällä tavalla hiukan tunnistettavuuttaan. Kannattaa tutustua blogin sisältöön hieman tarkemmin, ennen kuin laukoo suustaan mitä sattuu.