tiistai 17. toukokuuta 2011

Leffaillan mekko

Hei taas!

En ole varmaankaan ainut, jonka mielestä eilinen päivä oli ilmoiltaan ehdottomasti tämän kevään ihanin. Minä jatkoin kellohelmailuani teille jo entuudestaan tutun vanhan roosan värisen mekkosen kera. Höysteekseen se sai tällä kertaa kukikkaan nutun. Tammikuun alesta löydetty Your Facen laukku pääsi myöskin ulkoilutukseen.

Kuvat napsaistiin pikapikaa siskon parvekkeella ennen leffaanlähtöä. Jotenkin tuo systerin parvekestailaus istui myös asuni värimaailmaan, vaikkei se ollut mitenkään suunniteltu juttu.

Elokuvaelämys valikoitui tällä kertaa lähinnä sen mukaan, mitä tarjolla sattui olemaan. Olimme nimittäin saaneet mieheltäni joululahjaksi siskoslaatuaikapaketin, joka sisälsi nuo leffaliput, karkkirahaa ja vielä lahjakortit Heselle ;) Kevät sattui kuitenkin olemaan sen verran kiireinen meille molemmille, ettei aikaa meinannut löytä ennen kuin nyt, kun liput olikin jo pakko käyttää...
No, valikoimasta löytyi ainoastaan yksi molempien kiinnostuksen herättänyt vaihtoehto - Vettä elefanteille, joka kylläkään ei ollut saanut kovin hyviä arvosteluita. Viihteellisen vapaaillan kriteerit se kuitenkin täytti aivan hyvin - tuo Amerikan pulakauteen sijoitettu elokuva sisälsi jännittävän sirkusmaailmatarinan, joka sisälsi romantiikkaa, kauniita kasvoja ja pukuloistoa. Robert Pattinson ärsytti minua huomattavasti vähemmän kuin Twilight-yhteyksissään.


Nyt jatkan kokeiden korjaamista - sitä tässä keväänkorvalla vielä riittää. Täytyy sanoa, että ehkä ensimmäistä kertaa opetushistoriani aikana alan olla kurkkuani myöten täynnä tätä touhua. Onneksi tämä touhu loppuu parin viikon kuluttua ja voin palata ikuisuusprojektini kimppuun, jonka toivon ja oletan kuitenkin valmistuvan viimeinkin kesän loppuun menessä. Sitten on aika arvioida, mitä jatkossa haluan tehdä, ja mikä ylipäätään on mahdollista :)

kuvat lainattu täältä

Ei kommentteja: